Shapewear haalt Spanx for men naar Nederland


Compressiekleding voor mannen verder ontwikkeld

Andijk, 20110418 -- Steeds meer mannen in Nederland en België dragen compressiekleding, en als het aan Shapewear ligt zet die trend zich door. Shapewear, dat vorig jaar de aandacht trok met de introductie in Nederland van corrigerend ondergoed voor mannen, is verheugd te kunnen melden dat het de verkooprechten voor de Benelux heeft verworven voor het in Amerika razendpopulaire Spanx for men.

'Dit is een geweldige opsteker voor ons', zegt Max Kramer van Shapewear. Spanx heeft in het jaar 2000 corrigerende kleding voor vrouwen helemaal opnieuw op de kaart gezet en is inmiddels een begrip in Amerika. Veel celebrities in Amerika dragen Spanx. Oprah Winfrey besteedt er regelmatig aandacht aan in haar show en is een grote fan. Spanx heeft nu een topkwaliteit mannenlijn ontwikkeld, en wij zijn erg blij dat wij dit nu exclusief kunnen introduceren in de Benelux'.

Compressiekleding voor mannen is in Nederland en België steeds meer gemeengoed aan het worden. 'We waren al een tijdje op zoek naar een uitbreiding van ons productaanbod', aldus Kramer. 'Met Spanx for men kunnen we nu topkwaliteit figuurcorrigerende kleding bieden'. Spanx wordt geleverd in twee varianten: het zoned compression met ingeweefde compressiezones en als katoenen product, cotton compression. Spanx is dunner, comfortabeler en meer uitontwikkeld dan andere merken.
 
Kramer: 'Ik denk dat deze ontwikkeling weer een stap verder is naar een grotere groep mannen en een soort legitimatie en continuïteit voor corrigerende onderkleding voor mannen. Per slot van rekening dragen veel mannen net wat meer kilootjes met zich mee dan ze aan de buitenwereld willen tonen'. Spanx wordt geleverd met een knipoog in de vorm van een handboek voor toetreding tot de 'Handsome Men's Club'.
De nieuwe Spanx corrigerende shirts en shorts zijn aan het einde van deze week leverbaar via de webshop van Shapewear: www.shapewear.nl

Over Shapewear
Shapewear.nl is de eerste webwinkel speciaal voor figuurcorrigerende onderkleding voor mannen. Gebruikmakend van de nieuwste technologie en de beste ontwerpen, levert Shapewear.nl en ShapewearForMen 'high-performance' kleding gemaakt om het lichaam optimaal te ondersteunen en energie te geven, in het dagelijks gebruik of bij het sporten, in het weekeinde of op het werk. Shapewear levert vooraanstaande merken zoals Equmen, Spanx en Sculptees.

De 'Handsome Men's Club' pdf:
http://www.shapewear.nl/media/Handsome_Men's_Club_Handbook.pdf
Het Amerikaanse persbericht van SPANX:
http://www.shapewear.nl/media/Men%20Release_FNL.pdf

Shapewear Europe B.V.