Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-04-2011

Televisie
RADAR
Uitzending maandag 18 april
Nederland 1 - 20.30 uur

RADAR ONDERZOEKT KINK IN DE KABEL

HDMI is vandaag de dag de meest gangbare manier om apparaten aan te sluiten op een TV. Uiteraard is hier wel een kabel voor nodig. Maar wat is nu een goede HDMI-kabel? En wat is het verschil tussen een dure en een goedkope kabel? TROS-consumentenprogramma RADAR test maandag 18 april samen met deskundigen vijf verschillende kabels in zeer uiteenlopende prijsklassen.

Hoe vers zijn uw boodschappen?
Albert Heijn heeft een bezorgservice: Albert. Via internet vul je een boodschappenlijst in, je geeft aan wanneer je het thuisbezorgd wil hebben en klaar is Kees. Een handige manier van boodschappen doen, maar zijn alle producten wel even vers? En hoe zit het met de houdbaarheid van de producten. RADAR zoekt het uit.

Online fietsenwinkel
Het is de tijd van het jaar waarin iedereen weer op zijn fiets springt. En als je een nieuwe fiets wilt kopen, zou je terecht kunnen bij de webwinkel Internetbikes. RADAR ontving echter tientallen klachten over deze online fietsenwinkel. Houden zij zich deze wel aan de spelregels? Hoe zit het bijvoorbeeld met de wet 'Koop op afstand'? RADAR gaat op bezoek bij de man achter Internetbikes.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg

Actuele informatie over uitzendingen is te vinden op www.trosradar.nl.