Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

POT Verhuizingen/Logistiek neemt Witteveen Verhuizingen over

Amersfoort, 16 april 2011

POT Verhuizingen/Logistiek met de hoofdvestiging in Amersfoort en nevenvestigingen in Apeldoorn en Utrecht neemt per 16 april 2011 de Apeldoornse branchegenoot Witteveen Verhuizingen over. Met de overname versterken beide bedrijven hun marktpositie in de regio Apeldoorn en worden synergievoordelen bereikt. De overname heeft geen gevolgen voor het personeel van Witteveen Verhuizingen.

POT Verhuizingen/logistiek heeft zich in de regio Apeldoorn met name gericht op de zakelijke markt. Witteveen Verhuizingen is een bedrijf dat zich met name richt op particuliere verhuizingen. Daarnaast is Witteveen Verhuizingen een bedrijf met een goede regionale naam. Door de overname kunnen beide bedrijven bestaande en nieuwe relaties een bredere dienstverlening bieden. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam naast elkaar blijven bestaan. De Apeldoornse vestiging van POT zal voor 1 juni verhuizen naar de locatie van Witteveen Verhuizingen.

De overname past in het beleid van POT Verhuizingen/Logistiek om in haar uitbreidingsbehoefte te voorzien en haar marktpositie in bestaande regio's te verstevigen. In 2010 werd de Utrechtse branchegenoot A tot Z Verhuizingen overgenomen. In de nabije toekomst zijn meerdere overnames te verwachten.

POT Verhuizingen/Logistiek is sinds november 2007 actief als verhuisbedrijf in de regio Apeldoorn/Deventer en al ruim 100 jaar in de provincie Utrecht. Hierbij richten zij zich op zowel de particuliere als de zakelijke verhuizingen, archiefbeheer en kunsttransport. In 2006 heeft POT van Hare Majesteit de Koningin het recht gekregen tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging "bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier". POT is koploper in de branche op het gebied van Duurzaam Ondernemen.