Amsterdam RAI

Persbericht

Bezoekers maken kans op een reis naar Rio met www.mijnautoraimoment.nl

AutoRAI zoekt het mooiste BEURSmoment

Van 13 tot en met 23 april bezoeken weer honderdduizenden autofans de AutoRAI, met spectaculair autonieuws en mooie belevenissen in en rond het RAI-complex in Amsterdam. De eerste beursweek werd al druk bezocht en oogstte veel enthousiaste reacties van exposanten en bezoekers. Via Twitter, Hyves en Facebook worden sinds de start van de beurs dagelijks vele honderden foto's en video's gedeeld. De AutoRAI Hyves heeft een kleine 28.000 leden die foto's met elkaar delen. "Op elke stand en bij de verschillende activiteiten zien we bezoekers met camera's of smartphones foto's nemen van hun favoriete auto's en ervaringen. En op de social media streams die we volgen, vliegen deze foto's ons om de oren. Daar wilden we iets leuks mee doen", aldus Paula Vermin, Communicatie Manager van de AutoRAI.

De beurs gaat daarom op zoek naar de mooiste, leukste en meest bijzondere AutoRAI-momenten. Hiervoor is een actie opgezet; op www.mijnautoraimoment.nl kunnen beursbezoekers hun mooiste AutoRAI-moment uploaden. Zo worden alle mooie ervaringen en belevenissen van bezoekers op één plek verzameld en kan iedereen meegenieten.

Uploaden en stemmen via social media
Beursbezoekers worden uitgenodigd om de foto of video van hun mooiste AutoRAI-moment, voorzien van een korte toelichting, te uploaden. Meedoen is heel laagdrempelig gemaakt, doordat deelnemers kunnen uploaden via hun bestaande social media account. Ook kan het publiek vervolgens via social media stemmen op de AutoRAI-momenten van andere beursbezoekers.

Prijzen
De deelnemer die het AutoRAI-moment heeft geüpload waarop de meeste stemmen zijn gevallen, wint een spectaculaire Fast & Furious 5 reis voor twee personen naar Rio de Janeiro. De reis wordt aangeboden door Universal Pictures ter gelegenheid van de release van de film Fast & Furious 5, die in Nederland op 5 mei in première gaat. De 2e en 3e prijs zijn Sony Ericsson Xperia smartphones. Onder de mensen die op de AutoRAI-momenten van de bezoekers gestemd hebben wordt ook nog eens een gloednieuw TomTom Go Live navigatiesysteem verloot. Deelnemen aan de actie kan nog tot 13 mei 2011.

Meer nieuws over deze actie en de te winnen prijzen is te vinden op: www.mijnautoraimoment.nl

AutoRAI 2011: het grootste autofeest van Nederland
AutoRAI is een tweejaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door en plaats vindt in Amsterdam RAI. De editie van 2011, met als hoofdsponsors Shell en LeasePlan, wordt gehouden van 13 tot en met 23 april. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.

Noot voor de redactie /