Amsterdam RAI

Persbericht

Beurs opent Beurs

BEURSTEAM AUTORAI 2011 OPENT BEURS NYSE EURONEXT

Amsterdam, 18 april 2011 - Vandaag opende het beursteam van AutoRAI 2011 de beursdag van NYSE Euronext. Algemeen directeur RAI Exhibitions, Ids Boersma, had de eer het signaal van opening te geven door op de gong te slaan.

Op 13 april is het grootste autofeest van Nederland van start gegaan. De eerste week is goed verlopen; de beurs werd druk bezocht en oogstte veel positieve reacties van exposanten en bezoekers.

AutoRAI vindt nog plaats tot en met 23 april en biedt meer dan alleen auto's. Naast 47 automerken, ongeveer 90% van de merken op de Nederlandse markt, zijn er diverse activiteiten. Zo biedt het gloednieuwe AutoRAI Buitenpark, op het heringerichte Europaplein, 5.000 m2 gemobiliseerd plezier in de buitenlucht. Hoofdsponsor Shell verzorgt hier drie keer per dag een spectaculaire, bloedstollende en nooit eerder in Nederland vertoonde stunt. Verder kunnen bezoekers hier onder andere een elektrische auto opladen en er vervolgens mee rijden.

Ook binnen is voldoende actie te vinden. Bleekemolens Race Planet zal bij het Demo Circuit spectaculaire stunts uitvoeren met zijn exotische renstal. De bezoeker mag toekijken, maar zeker ook deelnemen om het adrenalineniveau naar ongekende hoogtes te jagen.

Meer informatie is over AutoRAI 2011 is te vinden op www.autorai.nl.

Noot voor de redactie /