Ingezonden persbericht


Persbericht: Single durft niet op singlesvakantie


---

NIJMEGEN - 18 april 2011

Singles willen graag met andere singles op vakantie. Maar er is een probleem, ze doen het niet. Bijna vijftig procent van de mannen en ruim veertig procent van de vrouwelijke singles geeft aan best eens mee te willen op een singlereis maar zegt daar 'niet aan te zijn toegekomen'. Dat blijkt uit een onderzoek onder meer dan 1100 singles door MVsingles.nl, de grootste Nederlandse site voor singles met de grootste Singlesagenda. De single wil dus wel op singlevakantie, maar het lijkt hem aan lef te ontbreken dat ook daadwerkelijk te boeken.

Singlereis is een aanrader
Verder blijkt uit het onderzoek dat de meeste singles die wel eens zijn meegeweest met een singlereis daar heel positief over zijn. Maar liefst 61 procent van de mannen en 66 procent van de vrouwen zegt een hun single vrienden een singlesreis aan te raden. Hoofdredacteur van MVsingles, Olle Vastbinder zegt niet verrast te zijn door de resultaten. "We merken dat onze singlesagenda erg goed bekeken wordt. De interesse voor speciale singlevakanties voor singles is er zeker. Maar er is wel een verschil tussen een singlesactiviteit van een enkele dag en een singlesreis. Bij die eerste kun je zo weer weg als het niet bevalt. Bij een reis zit je vaak voor langere tijd met dezelfde groep vast. Als je daar dan alleen bent en het bevalt helemaal niet is dat erg vervelend. Daar komt de angst bij veel singles ook vandaan. Maar het feit dat het gros van de singles heel tevreden is na zo'n reis stemt de grote groep twijfelaars hopelijk positief. Singlesreizen zijn vaak gewoon echt leuk."

MVsingles is vernieuwd
MVsingles is begin april helemaal vernieuwd. Op de compleet vernieuwde website staan de singlesreizen en singlesactiviteiten helemaal centraal. Daarmee heeft MVsingles de grootste en meest uitgebreide singlesagenda van Nederland. Bovendien kunnen leden van de gratis site ook zelf helemaal gratis hun activiteiten plaatsen. MVsingles was voorheen bekend onder de naam MVlife.


---

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht