Ingezonden persbericht


Persbericht
18 april 2011

LadiesWalk: mooi weer en soepele organisatie

Afgelopen zondag was het Burchtplein het toneel voor de start van de Groepswijzer.nl LadiesWalk. Zo'n 500 vrouwen uit het hele land vertrokken van daar voor een gezellige wandeling door Leiden en omstreken. Het voorjaarszonnetje droeg bij aan het wandelplezier, maar minstens zo belangrijk waren de leuke routes. De wandeling werd heel toepasselijk officieel geopend door 3 dames.

Zo'n 125 vrouwen vertrokken voor de 25 kilometer in de richting van Voorschoten en De Horsten. De overige vrouwen wandelden op hun gemak de 10 kilometer door Leiderdorp en de Leidse binnenstad. Onderweg kregen ze nog een versnapering uitgereikt en bij terugkomst op het Burchtplein ontvingen ze een goodiebag met verrassende bladen en mooie aanbiedingen. De loftuitingen waren niet van de lucht: de routes waren leuk en verrassend, de verzorging was goed en de sfeer was optimaal.

Dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar 3FM Serious Request, aangezien het Glazen Huis in 2011 in Leiden zal komen te staan. De Groepswijzer LadiesWalk wordt georganiseerd door ProKwadraat Events.

------------------------



Ingezonden persbericht