Politie Zeeland


---

602-2011 Inbraak in sportcomplex in Zierikzee
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in het horecagedeelte van een sportcomplex aan het Groene Weegje in Zierikzee.
Het slot van het hek en een deur werden vernield, waarna men er met een geldbedrag vandoor ging.

603-2011 Diefstal uit Vlissingse woning
In de nacht van zondag op maandag werden uit een woning aan de Cirkel in Vlissingen diverse goederen gestolen.
Het gaat om computerapparatuur, twee telefoons, een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's en een autosleutel.

604-2011 Bedreiging, vernieling en onrust in Clinge
Maandagochtend vond op het Woestijneplein in Clinge een ruzie plaats tussen twee groepen. De politie stelt een onderzoek in om te achterhalen wat er is gebeurd. Hierbij zijn tussen 11.35 en 13.25 uur drie mannen in de leeftijd van 28, 30 en 57 jaar in hun woning op het Woestijneplein aangehouden. Ze worden verdacht van diverse overtredingen zoals bedreiging, vernieling en het voorhanden hebben van hennep.
De verdachten zijn naar Torentijd in Middelburg gebracht waar ze nader worden gehoord. Tijdens een huiszoeking is een wapen aangetroffen en in beslag genomen.

605-2011 Hennepkwekerij ontmanteld in Axel
In de Bachstraat in Axel is maandagochtend een hennepkwekerij ontmanteld.
Op de bovenverdieping van de woning werden, verdeeld over drie kamers, in totaal 417 hennepplanten en 24 hennepstekjes aangetroffen. Door de gemeente werd de kwekerij ontmanteld en vernietigd. De 40-jarige bewoner is aangehouden en in verzekering gesteld.