Nederlandse Tafeltennisbond


Jonit regelt extra deelname jeugd aan Dutch Open SB en Luxemburg Open 18-4-2011

Stichting Jonit heeft het financieel mogelijk gemaakt dat de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) een extra jeugdteam kan afvaardigen naar de Luxemburg Open. Het tweede jeugdteam dat door de NTTB wordt afgevaardigd, bestaat uit zes talenten in de categorieën jongens en meisjes junioren, cadetten en pupillen.

Daarnaast ondersteunt de stichting voor het eerst twee jeugdige sporters met een lichamelijke beperking. Dankzij de steun van Jonit kunnen twee (extra) sporters deelnemen aan de Dutch Open Paralympisch tafeltennis dat in Rotterdam wordt georganiseerd gelijktijdig met de wereldkampioenschappen (8-15 mei).

Het bestuur van Jonit is in haar nopjes met de bijdrage van circa 2.200 euro die nu al zo vroeg in het jaar kan worden gedaan. Eind december werd een extra team naar de Portugal Open al financieel mogelijk gemaakt. De financiële ondersteuning kan worden gedaan dankzij veel kleine en grote bijdragen van vele begunstigers. Jonit wil dit kalenderjaar een derde project financieel mogelijk maken door het werven van nieuwe begunstigers. Door een paar acties, het vaker informeren van de begunstigers en een betere naamsbekendheid onder het tafeltennispubliek denkt Jonit te kunnen bewerkstelligen dat een jeugdselectie van de NTTB in het najaar een trainingsstage in Duitsland kan bijwonen.

Jonit maakt het voor iedereen mogelijk om ook een financieel steentje bij te dragen aan talenten. Niet voor niets gebruikt men de slogan `Supporters van tafeltennistalent'. Op dit moment wordt gewerkt aan het ontwerp van een poster, advertentie en een banner. Daarna worden de pijlen gericht op een eigen website. In de afgelopen maanden heeft het bestuur geïnvesteerd in het benaderen van de bestaande begunstigers, wat zeer op prijs is gesteld. Mocht u via Jonit tafeltennistalent in Nederland willen ondersteunen, kijk dan op www.nttb.nl/jonit of stuur een e-mail naar jonit@live.nl.

NTTB/PR