Lebowski Achievers en Top Notch lanceren James Worthy

Persbericht van Dutch Media Uitgevers

PERSBERICHT
Amsterdam, 14 maart 2010

LEBOWSKI ACHIEVERS & TOP NOTCH proudly present: JAMES WORTHY - JAMES WORTHY
'MIJN HART DEELT DE LAKENS UIT, IK VERSCHOON ZE ALLEEN'

29 april 2011 zal de geschiedenis ingaan als de dag van de geboorte van een nieuwe Nederlandse sterauteur, een kruising tussen Jan Wolkers, Herman Brusselmans en Al Pacino, een man, een nieuw idool, waar de jeugd van tegenwoordig radeloos en wanhopig op heeft zitten wachten: James Worthy. Het sensationele, hilarische en ontroerende debuut James Worthy heeft alles in zich om dé literaire sensatie van de 21ste eeuw te worden. Bovendien heeft James Worthy de looks, de brains en een lichaam waar menig auteur zijn vingers bij aflikt, en is hij bovenal heel gewoon gebleven.

De roman James Worthy is het eerste samenwerkingsproject tussen Lebowski Achievers en het platenlabel Top Notch (Nederland's hofleverancier met o.a. De Jeugd van tegenwoordig en Flinke Namen). Iedere derde zondag van de maand organiseren wij gezamenlijk AchieVers on Stage bij Hotel V aan het Fredriksplein van Amsterdam, waar een bonte stoet van literair en muzikaal talent aan het geestesoog van de bezoekers voorbij trekt. VOLGENDE EDITIE: 20 MAART, 16.00-18.00 UUR

Maar nog even over James Worthy.

James Worthy is een dromerige dertiger, ex-stotteraar en het onbetwiste lachertje van de Amsterdamse schrijverswereld. Als zijn vriendin Polly hem inruilt voor een succesvol kunstenaar, volgt een duizelingwekkende neerwaartse spiraal vol zelfdestructief gedrag, onnodig lange seksscènes en een schaamteloze zoektocht naar een onwaardige dood. James Worthy is een ontroerend en grappig geschreven briefkaart vanuit de put en een ouderwetse sneer naar de vergankelijkheid van de moderne liefde. Wint James zijn grote liefde Polly terug, of blijft hij de geboren verliezer die kost wat kost wil leven als zijn held Jan Wolkers?

James Worthy (1980) is verslaggever voor o.a. Top Notch, Nieuwe Revu, Blend, CJP, Nowhere en Statemagazine. Voor Nieuwe Revu ging Worthy een week lang letterlijk 'undercover' op seksdate. Samen met Pepijn 'Faberyayo' Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) schrijft hij om en om 100 woorden op de blog Wat een Leven.

James Worthy zal aanwezig zijn op het Boekenbal. U treft hem op de welbekende trap op de begane grond.

James Worthy - James Worthy, verschijningsdatum 29 april 2011 james-worthy.tumblr.com
wateenleven.tumblr.com
www.achievers.nl
www.top-notch.nl

*

Links:
http://www.achievers.nl



Razende Robot Reporter