Gemeente Almere

Spectaculair vuurwerk Koninginnenacht Almere 2011

15-04-2011

Boven het Weerwater in Almere Stadscentrum zal op 29 april een vuurwerkshow plaatsvinden om Koninginnenacht 2011 knallend te beginnen. De show start om 22:00 uur en kan het best bekeken worden langs de oevers van het Weerwater. Het vuurwerk wordt verzorgd door een bedrijf dat werkt met de hoogste kwaliteit vuurwerk. Ringeffecten, palmboomeffecten en watervuurwerk zijn hun specialiteiten. De organisatoren verwachten veel "ooohs" en "aaahs".

Feest op de Grote Markt

Naast het vuurwerk is er op de Grote Markt van Almere Stadscentrum een Koninginnenachtfeest. Horeca-ondernemers aan de Grote Markt hebben de handen in één geslagen en trakteren alle Almeerders op 29 april tussen 19:00 uur en 24:00 uur op diverse dance-dj's.

Start markt

De altijd druk bezochte markt start op 29 april om 18:00 uur. Vanaf 18:00 uur en niet eerder mogen mensen een plaats innemen op de daarvoor bestemde locaties voor de vrijmarkt. Op het Stadhuisplein is er een Koninginnedagmarkt voor commerciële handelaren. Meer spelregels zijn te vinden op www.almere.nl/koninginnedag.