Republikeins Congres dit jaar in Londen

Persbericht van Republikeinen.nl

Londen/Amsterdam, woensdag 28 april 2011 - Vrijdag 29 april is niet alleen de dag van "het huwelijk" in Londen. Op die dag en op zaterdag 30 april 2011 wordt in de Engelse hoofdstad ook het Europees Republikeins Congres gehouden; een jaarlijkse bijeenkomst van republikeinse bewegingen in Europese landen die (nog) een monarchie kennen. Een delegatie van het Nieuw Republikeins Genootschap/republikeinen.nl vertegenwoordigt Nederland bij die gelegenheid.

In de middag van vrijdag 29 april wordt op Red Lion Square in het centrum van Londen een straatfeest georganiseerd met hapjes, live muziek en straatvoorstellingen.
De dag wordt in stijl afgesloten met een feestavond onder het motto: "not the royal wedding day".

Het congres vindt plaats op 30 april met deelnemers uit Spanje, Denemarken, Noorwegen, Zweden, België, Nederland en uiteraard Groot-Brittannië. Voor meer informatie kijk op www.republic.org.uk

NRG/republikeinen.nl is voornemens het congres in 2013 in Nederland te organiseren.
NRG/republikeinen.nl (www.republikeinen.nl) is een politiek, religieus en maatschappelijk onafhankelijke vereniging die streeft naar herstel van de republikeinse regeringsvorm met democratische middelen. De vereniging streeft er naar de monarchie in Nederland te vervangen door een republiek. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van democratische middelen.

*

Links:
http://www.republikeinen.nl



Razende Robot Reporter