Gemeente Westervoort

Lintjesregen 2011

Op vrijdagochtend 29 april jongstleden heeft burgemeester Geukers in het gemeentehuis twee koninklijke onderscheidingen ter gelegenheid van de Lintjesregen uitgereikt. Die eer is dit keer aan de heer Noor en de heer Van Brink. Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Noor zet zich in voor de Stichting Daya Mina, die zich richt op kleinschalige projecten voor de geestelijke gezondheid en de opvang van mensen met een lichamelijke beperking in Sri Lanka. Verder is de heer Noor actief voor de klantenraad van Liander en accommodatieconsulent voor Scouting Nederland in Gelderland. In het verleden was de heer Noor lid van de burgerwerkgroep in Westervoort, het verenigingsbestuur Wereldwinkel Westervoort, de Bondsraad van de Consumentenbond, de Kringloopcentrum Westervoort en de klankbordgroep Station Westervoort.

De heer Van Brink zet zich in als vrijwilliger voor de bewoners van woon- en zorgcentrum De Wilgenpas en hij begeleidt mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking naar diverse activiteiten in het land. In het verleden was de heer Van Brink onder andere actief als jeugdtrainer en -begeleider bij AVW'66 en coördineerde hij de maaltijdvoorziening en bracht maaltijden weg voor `Tafeltje Dekje'.

heer Noor en de heer Van Brink

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl