ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Logo ICT~Office beschikbaar voor websites leden

29 apr 2011 om 12:00

ICT~Office wordt geregeld benaderd door lidbedrijven die het logo van de branchevereniging willen voeren op de eigen website. Lidbedrijven laten hiermee aan klanten en relaties zien dat ze zijn aangesloten bij dè branchevereniging binnen de ICT-sector.

ICT~Office wil ieder lidbedrijf de mogelijkheid bieden het ICT~Office-logo te voeren en biedt twee logoversies 'aangesloten bij' aan. Voor zowel de Nederlandstalige als een eventuele Engelstalige website heeft ICT~Office een logo beschikbaar. Deelnemers aan het inzamelsysteem van ICT~Milieu kunnen een speciaal keurmerk aanvragen.

Ook op de website van ICT~Office kunnen lidbedrijven hun aansluiting bij de branchevereniging nadrukkelijker tonen. Met het bedrijfslogo en een link naar de eigen website op de ledenlijst creëren lidbedrijven een uitstekend uithangbord voor zichzelf. Het presenteren van een logo zorgt voor een mooi visitekaartje op de website van ICT~Office.

Wilt u het 'aangesloten bij ICT~Office'-logo ontvangen en uw bedrijfslogo op de ledenlijst van ICT~Office plaatsen? Stuurt u dan een e-mail aan Miranda Zwijnenburg.