Gemeente Westvoorne


Sitemap

Vijf Koninklijke Onderscheidingen in Westvoorne

Op vrijdag 29 april hebben vijf inwoners van Westvoorne een Koninklijke onderscheiding ontvangen in het gemeentehuis in Rockanje.

De volgende personen zijn door de burgemeester van Westvoorne gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw L. de Bruin-Boer woonachtig in Oostvoorne. Verdiensten:
In het verleden secretaris Ouderenberaad Westvoorne, actief voor Tafeltje Dekje, bestuurslid en mede-oprichster Ruiterclub Rockanje en was werkzaam als commissielid, kascontrole-commissielid en mede-organisator golfweek bij Golfclub Kleiburg. Sinds 1970 verzorgt zij bestuursfuncties bij de KNHS.

Mevrouw P.M.J. Kruik-Wageveld woonachtig in Oostvoorne. Verdiensten:
Sinds 1976 vrijwilliger bij gymvereniging ODI. Vanaf 1995 vrijwilliger bij de ouderensoos in Tinte en vanaf 2000 vrijwilliger bij de SWOR. Daarnaast heeft zij nog diverse andere activiteiten.

Mevrouw J.J. van de Velde-Kooijman woonachtig in Rockanje Verdiensten:
Sinds 1975 actief voor de organisatie van spelmiddagen en showavonden in Swinshoek in Rockanje. Vanaf 1978 vrijwilliger stichting Werkgroep Ouderen Rockanje. Vanaf 1980 oprichter, voorzitter en vrijwilliger bij de Zonnebloem afdeling Westvoorne. Sinds 2001 bestuurslid, organisator 70+ ochtenden en bijzondere activiteiten NBvP Vrouwen van Nu afdeling Rockanje.

Mevrouw S.C.M. de Vries Feyens-de Jonge (tot zeer recentelijk) woonachtig in Oostvoorne.
Verdiensten:
In het verleden vrijwilliger Tafeltje Dekje, vrijwilliger Mixed Hockeyvereniging Forcial (M.H.F.), vrijwilliger bij de Leemgaarde en standby vrijwilliger in de Leemgaarde. Zij is nog actief als vrijwilliger bij Unicef.

De heer K. Rehorst woonachtig in Rockanje.
Verdiensten:
In het verleden actief als voorzitter en penningmeester van Dagorkest Voorne Putten en Rozenburg. Secretaris en lid van muziekvereniging Volharding, secretaris overleg muziekverenigingen Voorne Putten en Rozenburg. Lid van de werkgroep tot oprichting van muziekschool Westvoorne. Maakte deel uit van de commissie culturele kunstraad en van comité 400 jaar Tinte.
Sinds 1990 actief voor stichting Tinte 400 in verschillende functies als bestuurslid, vice-voorzitter, voorzitter en vrijwilliger. Sinds 2001 actief voor samenwerken stichting culturele evenementen Oostvoorne zoals Hofblazer Jacoba van Beierenmarkt en sinds 2008 voor inzet jeugdbeleid Westvoorne en specifiek voor Tinte. Vanaf 2008 geeft hij ondersteuning aan andere nieuw te organiseren evenementen.