Politie Gelderland-Zuid

Aanhouding in onderzoek dodelijke aanrijding

Nijmegen, 29-04-2011 o In het onderzoek naar de dodelijke aanrijding op de Vossenlaan op zondag 3 april, heeft de politie deze week een aanhouding verricht. Het gaat om een 26-jarige Nijmegenaar. De man was één van de inzittenden die tijdens de aanrijding in de auto zat.

Bij de aanrijding werd een 67-jarige fietser uit Nijmegen van achteren aangereden door een auto. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Direct na de aanhouding werd duidelijk dat de 32-jarige bestuurder van de auto gedronken had. De 26-jarige wordt ervan verdacht dat zijn gedragingen in de auto van invloed zijn geweest op het ongeval. Hij is verhoord op het politiebureau en inmiddels weer in vrijheid gesteld. Hij blijft wel verdachte.

De politie zet het onderzoek naar de toedracht voort. De komende dagen wordt er in de omgeving Vossenlaan een buurtonderzoek gehouden. Hebt u informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met politieteam Nijmegen Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Zie ook eerdere berichtgeving:

* Dodelijke aanrijding

* Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding Vossenlaan (10)

Laatst gewijzigd 29-04-2011 15:38 | © Regio Gelderland-Zuid |