Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 29-04-2011

Politiehond Paco laat zich van zijn beste kant zien

FIJNAART: Politiehond Paco heeft zich vrijdagmorgen van zijn beste kant laten zien. Agenten reageerden rond 01.30 uur op een melding van een beveiligingsbedrijf dat een onbekende man verdacht op een bouwterrein aan de Eerste Kruisweg aan het rommelen was. Ter plekke konden de agenten echter niemand ontdekken. Daarop besloten ze de hulp van een hondengeleider in te roepen. Die kwam samen met Paco ter plaatse en al snel sloeg hij aan bij een bosschage aan de rand van het bouwterrein. De verdachte was dusdanig onder de indruk van Paco en zijn geblaf dat hij zich snel overgaf en uit de bosjes kwam gekropen. De man is voor verder onderzoek meegnomen naar het bureau. Een stroomkabel lag al klaar om meegenomen te worden.

Politie arresteert twee dronken rijders bij alcoholcontrole in Hoogerheide

HOOGERHEIDE: Bij een alcoholcontrole op de Scheldeweg zijn
donderdagavond rond 21.00 uur in twee incidentele gevallen twee automobilisten aangehouden. Beide bestuurders - een 56-jarige
Turnhouter en een 50-jarige Ossendrechter - bleken te veel gedronken te hebben. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt, ook kregen ze een rijverbod van diverse uren.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 29-04-2011 15:42 | © Regio Midden en West Brabant |