Kant is dé bruidsmodetrend voor 2012

Persbericht van Christiaan Uitgevers B.V.

Met de bruiloft van prins William en Kate Middleton is de nieuwste bruidsmodetrend bekend: kant! De prachtige japon werd ontworpen door Sarah Burton, hoofdontwerpster bij Alexander McQueen, met veel input van de bruid zelf. Hij riep herinneringen op aan de bruidsjurken van koningin Elizabeth II en prinses Gracia van Monaco. Nederlands eigen trendsetter prinses Máxima was geheel in stijl gekleed met haar mooie kanten ensemble van Valentino.

In 1981 en de jaren daarop werd de jurk van prinses Diana de meest gekopieerde bruidsjapon ooit. De verwachting is dat hetzelfde zal gebeuren met de japon van Kate Middleton, sinds haar huwelijk Catherine genoemd.

Volgens Susan Lippe, internationaal hoofdredactrice van Bruid & Bruidegom Magazine, zullen veel bruiden in Engeland, maar ook in Nederland en wereldwijd de stijl kopiëren. "De japon was een prachtige mix van traditie en couture. Hij was tegelijkertijd bedekt en ook transparant en is daardoor tijdloos en niet seizoensgebonden. Kant wordt echt dé trend voor 2012."

Bruid & Bruidegom Magazine is het eerste en best gelezen bruidsblad in Nederland en verzorgde tijdens de bruiloft exclusief commentaar via Twitter (@bruidmedia).

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.bruidenbruidegom.nl



Razende Robot Reporter