Gemeente Oldambt


Oldambt onderscheidt inwoners

Vandaag heeft burgemeester Pieter Smit nog vier inwoners gedecoreerd. Zij zijn allen onderscheiden als lid in de Orde van Oranje Nassau.

Dinsdag kreeg oud-notaris mw. M.P.H. Jonker een koninklijke onderscheiding opgespeld. Ook hij werd onderscheiden als lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Jonker heeft jarenlang diverse bestuurlijke functies gehad op het gebied van welzijn en zorg. Vrijdagmorgen werd de heer P. Akkerman, uit Oostwold, onderscheiden. Dat gebeurde bij de heer Akkerman thuis in Oostwold. De heer Akkerman heeft zich jarenlang verdienstelijk gemaakt als voorzitter van de ondernemersvereniging Oostwold en de Vereniging Dorpsbelangen Oostwold.

In Dorpscentrum Noorderlicht in Drieborg werden de heren J.M. Bakker en J.P.E. Meijer gedecoreerd.
De heer Bakker zamelt al sinds 1984 oud papier in in Drieborg en is secretaris van de Vereniging Dorpsbelangen Drieborg. De heer Meijer is tot op de dag van vandaag voorzitter van Dorpsbelangen Drieborg. Tenslotte werd in Blauwe Stad de heer H.J.H. Wolrich onderscheiden. Ook de heer Wolrich vervult een bestuursfunctie. Dat deed hij bij diverse organisaties, zoals de Stichting Woningbeheer Reiderland.