Ingezonden persbericht


Koninginnenacht door en met Fata 'el Moustache' Morgana 'Soirée Poirée Orangée Nummer Twee'

Voor de achtste keer organiseert de Amsterdamse band Fata 'el Moustache' Morgana de Soirée Poirée. Voor de tweede keer is het een koninginnenacht-editie. Na het succes van vorig jaar gaat de Soirée Poirée Orangée, in samenwerking met Pakhuis Wilhelmina, dit jaar op herhaling. Een 'extra large' Soirée met vertrouwde elementen: een avontuurlijke, spannende, verassende en gezellige avond met bands en DJ's. Niet voor niets noemde de NL20 de Soirée Poirée 'hoopvol voor een opleving van de ingedutte Amsterdamse nacht."!

De Soirée Poirée staat inmiddels al twee jaar voor ontspannen en ongedwongen dansen en drinken, met goeie muziek en goed gezelschap. Onder andere Lola Kite, The Secret Love Parade, Traumahelikopter en The Wooden Constructions speelden op vorige edities. Op de Soirée Poirée Orangée Nummer Twee treden aan: Anne Frank Zappa - keihard knallen met onder andere Ella Bandita, Fusée Dorée - alleen vanwege haar naam al op haar plek en een band in haar eentje, en Wanna Be A Star (Live) met een ongegeneerd geile, dampende liveshow inclusief band en visuals.

Gastheren Fata 'el Moustache' Morgana maken met hun explosieve mix van disco, punk, electro, rock en funk al jaren de Amsterdamse podia onveilig. Later dit jaar verschijnt eindelijk hun eerste echte album. Verder kunnen de voetjes van de vloer met DJ Johanna Maria (o.a. Dog Day Disko, Robotrock) en DJ George (o.a. Noodlanding) en gaat de avond moeiteloos over in een lange, hete, dansende nacht. Soirée Poirée Orangée is daarmee de ideale koninginnenacht voor maar ¤7,50!

Vrijdag 29 april 2011:
Soirée Poirée Orangée Nummer Twee (#8) van en met Fata 'el Moustache' Morgana, verder met: Anne Frank Zappa, Fusée Dorée, Wanna be a Star, DJ Johanna Maria, DJ George e.a.

Pakhuis Wilhelmina: Veemkade 576. Open: 20:30. Sluit: laat.

www.elmoustache.com / www.cafépakhuiswilhelmina.nl Soirée Poiré: Myspace / Facebook
Noot voor redacties

--------------------------------------