Ezwim

Ezwim lanceert vernieuwde Partner Portal

Amsterdam, 28 april, 2011 - Ezwim, Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten, heeft vandaag de nieuwe Partner Portal gelanceerd. Met de vernieuwde en verbeterde functionaliteiten van de Partner Portal stelt Ezwim haar partners in staat om zelfstandig telecom management diensten voor klanten in te richten en te beheren.

De Partner Portal biedt nieuwe inzichten en voordelen De wereldwijde markt voor diensten om telecomkosten te beheren groeit als gevolg van de toenemende vraag van bedrijven. De Partner Portal helpt Ezwim partners te profiteren van deze toenemende marktvraag met professionele software-as-a-service oplossingen.

Nieuwe features

* Dashboard: het dashboard van de Partner Portal biedt pro-actief informatie over te nemen acties, bijvoorbeeld het laden van elektronische facturen, om klanten succesvol te ondersteunen.


* Gebruikersmanagement: partners hebben alle noodzakelijke tools om snel en effectief telecom management oplossingen bij klanten te implementeren en zelfstandig te ondersteunen.


* Market intelligence: partners kunnen dankzij de geïntegreerde rapportgenerator managementinformatie op maat genereren. Ook krijgen partners vanuit de portal volledig inzicht in de activiteiten van klanten. Dit biedt de benodigde informatie voor follow-up acties om klanten optimaal van de applicatie gebruik te laten maken en churn te verminderen.


* Verbeterde user experience: partners kunnen de telecom management dienst in de eigen look & feel "branden".


* Sales en marketing tools: Ezwim biedt partners sales en marketing tools om hen effectief en succesvol te laten verkopen.

De Partner Portal heeft een compleet vernieuwde user interface en een verbeterde navigatie. Met de portal kunnen geselecteerde Ezwim partners hun klanten een onderscheidende telecom management dienst aanbieden en bovendien de dienstverlening richting klanten sterk verbeteren.

"Net zoals onze partners investeren in Ezwim, zo investeren wij ook in onze partners," zegt Bram Cool, General Manager van Ezwim. Wij bieden partners de meest geavanceerde telecom management tools beschikbaar in de markt, hiermee kunnen zij hun dienstverlening richting klanten uitbreiden en hierdoor groeien en winstgevender worden."

"Telecomkosten beheersen is een belangrijke prioriteit voor een groeiend aantal bedrijven," zegt Hein Remmen, Product Manager van Ezwim. "Met de Partner Portal kunnen onze partners telecom management oplossingen op maat realiseren."

Over Ezwim
Ezwim is Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten voor bedrijven en operators. De Ezwim Telecom Management Suite, beschikbaar via www.ezwim.com, biedt een complete portfolio van telecom management applicaties om telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar te maken voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim producten en diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen en laat klanten profiteren van de voordelen van cloud computing.