Ingezonden persbericht


Persbericht

BAM Techniek bv

Digacom wordt BAM Techniek - ICT

Bunnik, 29 april 2011 - Digacom, de dochteronderneming van BAM Techniek bv, wijzigt op 1 mei 2011 zijn bedrijfsnaam in BAM Techniek - ICT. Digacom is gespecialiseerd in toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van (tele)communicatie, beveiliging en internet. Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Vennep en is in 2009 overgenomen door BAM Techniek bv. Alleen de bedrijfsnaam wijzigt; personeel, de inzet en betrokkenheid van de medewerkers en de kwaliteit van diensten en producten blijven als vanouds.

De naamswijziging zorgt voor meer helderheid, zowel richting bestaande als nieuwe klanten. BAM Techniek - ICT zal ook nieuwe markten betreden waarin hoogwaardige, geïntegreerde oplossingen centraal staan. Deze oplossingen lopen uiteen van gebouwgebonden installaties en gebruikerssystemen tot via IP geïntegreerde gebouwsystemen voor onder meer communicatie, beveiliging, klimaatbeheersing, verlichting en beheer.

"De naamswijziging van Digacom naar BAM Techniek - ICT is een bewuste keuze. Niet alleen is Koninklijke BAM Groep een krachtige merknaam, de nieuwe naam geeft ook veel beter aan wat wij kunnen betekenen voor klanten", zegt Jasper van 't Wout, directeur BAM Techniek - ICT. "We hebben een bijzondere propositie, omdat we onze kennis op het gebied van ICT en communicatie combineren met ongeëvenaarde expertise in het ontwerp, de constructie en het onderhoud van gebouwen. Daarnaast zijn we nu bijvoorbeeld ook actief in de organisatorische kant van concepten zoals Het Nieuwe Werken, onder de noemer 'Living Facility'."

"Het plaatsen van BAM Techniek - ICT binnen onze merkidentiteit past in onze strategie om een volwaardige elektrotechniek-, werktuigbouw- en ICT-partner te zijn", zegt Ruud van Zijl, statutair directeur BAM Techniek bv.