Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WorldGranny Jaarverslag 2010

Amsterdam, 29 april 2011 - WorldGranny lanceert vandaag haar jaarverslag 2010 via de website www.worldgrannyannualreport.nl. Dit jaar strijdt WorldGranny om de Transparant Prijs voor de beste charitatieve verslaggeving in Nederland in de wacht te slepen.

Om de Transparant Prijs 2011 te winnen, hebben we dit jaar het verslag geschreven aan de hand van de duurzaamheidrichtlijnen van het Global Reporting Initiative. Dit is voor zover bekend een primeur in de Nederlandse ontwikkelingssector! Daarnaast heeft WorldGranny in samenwerking met ICATT dit jaar voor het eerst een volledig online jaarverslag gemaakt.

WorldGranny is een Nederlandse non-profit organisatie die blijvende verbetering wil bereiken in de fysieke, sociale en financiële levensomstandigheden van oudere mensen. Deze steun aan oudere mensen wordt gegeven door pensioenschema's te implementeren en ondersteunen, door het assisteren bij het verkrijgen van toegang tot diensten en door betrokken te zijn in onderzoek en beleid. WorldGranny is onderdeel van een internationaal netwerk met partnerorganisatie HelpAge International. We zijn trots op het feit dat we 89% van onze uitgaven in 2010 hebben besteed aan onze drie doelstellingen Care & Development, Pension & Development en Awareness.

Maandag 2 mei 2011 wordt het jaarverslag 2010 bovendien gelanceerd via Social Media. Bezoek voor meer informatie over de activiteiten van WorldGranny de website van het jaarverslag 2010 op www.worldgrannyannualreport.nl.

Wat: Presentatie WorldGranny jaarverslag 2010 Waar: www.worldgrannyannualreport.nl. Wanneer: 29 april 2011

Voor meer info en/of aanvragen voor interviews: