Ingezonden persbericht


Persbericht

Vakantiepark heeft vol

programma

tijdens meivakantie

In de meivakantie van 29 april tot 8 mei organiseert vakantiepark De Betteld een vol programma voor jong en oud. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich de eerste dagen vermaken in het speelparadijs met trampolines, tafelvoetbal, klim- en klauterbaan, knexx, kleurplaten en veel springkussens. Volwassenen kunnen groeien in hun geloof tijdens de Bijbelstudies, en vanaf woensdag 4 tot en met zondag 8 mei organiseert De Betteld voor de hele familie een programma ter vervanging van de conferentie Heaven on Earth van Trin.

Tijdens het Kidsfestijn kunnen kinderen zich overdag vermaken in het speelparadijs. ´s Avonds staan kindervoorstellingen op het programma. Jo de Rijck treedt op vrijdagavond op met zijn nieuwe voorstelling ´Later als ik groot ben´. Simon en Zo geven op maandagavond 2 mei de voorstelling ´Pablo leert Vliegen´. Het kindertheater gaat over Gods bescherming en het vaderhart van God. Dinsdag wordt de week van het Kidsfestijn afgesloten met een pannenkoekenparty.

Na het Kidsfestijn vervangt De Betteld het programma van Trin met een spetterend programma waar veel sprekers van Trin in terugkomen. Helaas heeft Trin de conferentie ´Heaven on Earth´ moeten annuleren. Met ondersteuning van Trin heeft De Betteld het nieuwe programma samengesteld met hoofdspreker John Arnott (Canada). John heeft de beweging Catch The Fire opgericht waar allerlei kerken over de hele wereld bij zijn aangesloten sinds de ´Toronto Blessing´ in 1994 waar een opwekking plaatsvond. Via deze beweging van God zijn inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld aangeraakt met het Koninkrijk van God en de liefde van de Vader.

Verder spreken deze dagen onder anderen voorzitter van Stichting Herstel Jan Sjoerd Pasterkamp, voorganger van Berea Zutphen Christian Tan en senior voorganger van de Levend Woord Gemeente in Rotterdam Gerard de Groot. Marieke Pruim verzorgt het kinderwerk. Ze draait het programma ´Jozelf en Jij´ waarin kinderen aan de hand van de geschiedenis van Jozef leren hoe God naar hen kijkt en dat Hij hen - net als Jozef - wil leren om mensen te helpen. Er is veel ruimte voor creativiteit, plezier, en bezinning voor het Woord van God en het werk van de Heilige Geest.

Voor jongeren van 12 - 21 jaar verzorgt Jongerencentrum Lighthouse met Tineke Bouwman het programma. Het thema is ´Arise and Shine!´ JC Lighthouse is een profetische jongerenbeweging die jonge mensen ruimte biedt een persoonlijke relatie met Jezus op te bouwen. Bouwman gelooft dat daardoor de beauty van Zijn liefde zichtbaar wordt en gaven en talenten gaan stromen als een rivier.

Iedereen is tijdens deze meivakantieweek van harte uitgenodigd. Kijk voor meer info, prijzen en opgave op www.betteld.nl. Geïnteresseerden kunnen hier ook online een verblijf boeken in een luxe chalet, de herberg. Ook is het mogelijk een stacaravan, ingerichte tent of een kampeerplek huren.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht