Ingezonden persbericht


Geachte mediarelatie,

Bij een speciale dag hoort natuurlijk een speciaal feest....! Op vrijdag 29 april zal de verjaardag van onze voormalige koningin Juliana gevierd worden als nooit tevoren en gaan alle zalen van Panama open voor GLAMSTERDAM FOR THE QUEEN.

In de Royal hall wordt het een samensmelting van de allerbeste nationale en internationale dj.s, entertainment en spektakel, en word gehost door Neerlands bekendste Diva MAYDAY en powered bij Amsterdams eigen glamourmagazine GLAMSTERDAM.. De Studio is voor deze avond de Royal studio, en het domein van het snel groeiende boekingskantoor Royal Bookings die met de allerbeste artiesten acte de presence komt geven en aan zal tonen dat de Royal studio te klein is voor zoveel talent. Het restaurant gaat deze nacht open als tropisch paradijs, en hier laat een selectie van Boom Brasil zien dat de Braziliaanse gemeenschap geen kans voorbij laat gaan om een uitbundig feest te vieren, Boom Brasil for the Dutch Queen. PS vooraf dineren blijft uiteraard gewoon mogelijk.

In 3 zalen een spectaculair feest met voor ieder wat wils.. *Room 1* THEATRE:
SHAPESHIFTERS Rechtstreeks uit het westen van Londen hebben wij The Shapeshifters. Dit DJ/Producer duo geniet grote bekendheid als vaste waarde van Defected in the House, en zijn natuurlijk ook bekend om hun hits "Lola's Theme" en She FREAKS waarmee zij een stempel hebben gedrukt op verschillende hitlijsten. ROOG Als drijvende kracht achter het alsmaar groter wordende Hardsoul, en 50% van het immens succesvolle duo HOUSEQUAKE, en je weet natuurlijk al dat we het hebben over niemand minder dan ROOG.. de sets van Roog staan altijd bol van de energieke uitspattingen, en de lades zijn dol op hem. De beste platenkeuze van een muziekpurist.. Roog staat zijn mannetje.

*Room 2* STUDIO
Dennis Hercules & Bart Bass Dennis Hercules & Bart Bass zijn gepassioneerde DJ/Producers. Los van elkaar zijn ze lange tijd bezig geweest met draaien in prominente uitgaansgelegenheden en produceren van tracks. In 2009 ontmoette ze elkaar op een boeking, en van daaruit is de samenwerking begonnen. Er werd wekelijks afgesproken om samen de studio in te duiken en na verloop van tijd zijn de twee heren zo ver op elkaar ingespeeld, dat er een ware chemie is ontstaan. Door de invloeden van de verschillende stromingen hebben zij een eigen geluid weten te creëren en met dit geluid weten ze het publiek iedere keer weer razend enthousiast te maken

*ROYAL STUDIO* Powered by Royal bookings Royal Bookings is een boekingskantoor dat zich richt op jonge talentvolle artiesten met eigen producties die alles in huis hebben en net dat laatste zetje nodig hebben. Door met de artiesten samen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak aan hun carrière te werken, kunnen we alles eruit halen wat erin zit. Juvanice, Iwan Dinero ft Benjamin Rich & Mc Rich, Jhon Spark, SO Popken

*Room 3* BOOM BRASIL
Het restaurant gaat deze nacht open als tropisch paradijs, en hier laat een selectie van Boom Brasil dj Nilzon, percussie by Clayton en ... zien dat de Braziliaanse gemeenschap geen kans voorbij laat gaan om een uitbundig feest te vieren, Boom Brasil for the Dutch Queen. PS vooraf dineren blijft uiteraard gewoon mogelijk.