Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Venlo, 18 april 2011

Benefietdiner voor Blijf van mijn lijf Venlo

Op vrijdag 29 april organiseert Hotelschool Venlo een speciaal vijfgangen diner waarvan de opbrengst bestemd is voor Blijf van mijn lijf Venlo, onderdeel van de Mutsaersstichting. Belangstellenden kunnen nog een plaatsje reserveren.

Het is alweer de zesde keer dat Hotelschool Venlo zich voor een goed doel inzet. Belangrijke reden om dit jaar voor Blijf van mijn lijf te kiezen, is om huiselijk geweld uit de taboesfeer te halen en bespreekbaar te maken. Huiselijk geweld komt helaas veel voor in Nederland.

De Mutsaersstichting liet om die reden onder meer de film 'Zingen in het donker' maken, met topacteurs als Carice van Houten en Frank Lammers in de hoofdrollen. Tijdens het benefietdiner wordt de film geveild om de opbrengst nóg groter te maken. Op de benefietavond wordt een vijfgangenmenu gereserveerd, samengesteld uit producten uit de regio, compleet met bijpassend wijnarrangement. Het diner wordt omlijst met diverse optredens.

Wie zich, net als de organiserende studenten Dyantha Decker en Jop Janssen van de opleiding Horeca-Ondernemer/Manager van Hotelschool Venlo, voor dit doel wil inzetten, is van harte welkom aan tafel. Reserveren van de laatste plaatsen (¤ 65 p.p..) is mogelijk op telefoonnummer 077-3597171 of via een mail naar receptielh4@rocgilde.nl. Het diner vindt plaats bij Hotelschool Venlo, locatie Laaghuissingel 4 te Venlo.

Aanvang: 17.30 uur