Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Winnaar Wereldwijzer Reisfotoverkiezing 2011 bekend

Nijmegen, 29 april 2011 - Na een spannende strijd is de winnaar van de Wereldwijzer Reisfotoverkiezing 2011 bekend. Het is gebleken dat je voor de beste reisfoto niet ver hoeft te reizen, de winnende foto is namelijk genomen op het strand in Noordwijk. De winnaar gaat ervandoor met 2 vliegtickets naar Casablanca Marokko, aangeboden door Air Arabia.

Dit jaar kon je binnen vijf categorieën reisfoto's insturen: architectuur, natuur, portret, religie en straatleven. De jury heeft na de inzendronde per categorie één foto geselecteerd. De categoriewinnaars hebben een Wereldwijzer rugzak t.w.v. 25 euro gewonnen en stonden in de finale. Wereldwijzer leden hebben in de finaleronde de uiteindelijke winnaar gekozen.

"Super dat ik gewonnen heb! En zeker zo verrassend daar het een foto betreft, genomen in Nederland", aldus Anne van der Laan, winnaar van de Reisfotoverkiezing. "De foto is genomen op het strand van Noordwijk op een herfstige zondagmiddag. Het is een foto van op het juiste moment op de juiste plaats zijn (en een camera bij je hebben). In het echt zag het er trouwens nog spectaculairder uit!".

Meer informatie over de Wereldwijzer Reisfotoverkiezing kun je vinden op: www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=112152

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 220.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,