Ingezonden persbericht


Den Haag, 29 april 2011

PERSBERICHT

DEN HAAG HELPT JAPAN ACTIE OP LIFE I LIVE

Tijdens het festival LIFE I LIVE, vanavond in de binnenstad van Den Haag, vraagt burgemeester Jozias van Aartsen aandacht voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan. Dit doet hij om 21.50 uur voor het optreden van Handsome Poets op het YoungTheHague-Podium op het Spuiplein. Het publiek kan bijdragen door een sms-je met de tekst 'japan' naar 4333 te zenden. Met een eenmalige bijdrage van 1,50 euro helpt de bezoeker van Life I Live het Rode Kruis met al haar activiteiten om het leed in Japan te verzachten. Sms-en kan natuurlijk ook nu al.

PERSBERICHT 2
POP UP ANIMAL KIDS EN F SPELEN THE LIFE I LIVE VAN Q65

Over een paar uur begint in Den Haag het festival LIFE I LIVE. De Haagse bands F en Pop Up Animal Kids spelen een eigen versie van het nummer The Life I Live van Q65, de bekende Haagse band uit de zestiger jaren. F en Pop Up Animal Kids spelen om respectievelijk 20.15 en 21.30 op het podium Locals Only, bij de Grote Kerk. De voorbereidingen van het gratis muziekfestival lopen voorspoedig en de organisatie is klaar om de bezoekers te ontvangen op de meer dan meer dan zeven festivalpleinen verspreid over het centrum van Den Haag.

Op het programma staan: Chef'Special, Dazzled Kid, Handsome Poets, Jam de la Crème (*), Flavium, Splendid, F, Rät N FrikK, The Upsessions, Budzillus, Lefthand Freddy, Hans Vermeulen en De Rest, Jean Paul Rena & Terrawheel, Urban Roots, Shirma Rouse, Ongerept ft Kern Koppen, Typhoon e.a., Moore, Pop Up Animal Kids, DJ D-Felic, Steffen Morrison, The Bohemes, Jeffrey Huf, Klup Tropicana, Ome Steef, Jen Min Lau.

(*)Jam de la Crème: Baskerville (DJ set), Relax en Soul Sister Dance Revolution hosten ieder een deel van de jamsessie. Zij worden daarbij versterkt door gastmusici, waaronder Boef en de Gelogeerde Aap, Wieger Hoogendorp (Caro Emerald), Spike van Zoest (DI-RECT, The Deaf), Sietse van Gorkom (Kyteman, Schradinova), Marcel Veenendaal (DI-RECT), Eef van Breen, Key Largo en Philip Harper (Harper Brothers).

Locatie:â¤< Binnenstad Den Haag
Datum:â¤< vrijdag 29 april 2011
Tijd:â¤< 19.00 ­ 01.00 uur (outdoor)
Website: www.lifeiliive.nl




Ingezonden persbericht