Persbericht

Amsterdam, 29 april 2011

WestlandUtrecht Bank N.V. deelt mee dat zij op 29 april 2011 haar cijfers over 2010 heeft gepubliceerd.

Deze informatie betreft gereglementeerde informatie en is op grond van de wet vanaf 29 april 2011 algemeen verkrijgbaar via www.westlandutrechtbank.nl

Amsterdam, 29 april 2011.

Directie WestlandUtrecht Bank N.V.

Over WestlandUtrecht Bank
WestlandUtrecht Bank is een 'nieuwe' bank met een geschiedenis die terug gaat tot het eind van de negentiende eeuw. Sinds 1985 is WestlandUtrecht Bank onderdeel van ING Groep. De Europese Commissie besloot in 2009 dat ING Groep een aantal bedrijfsonderdelen, waaronder WestlandUtrecht Bank, moest afsplitsen om een concurrerender speelveld op de Nederlandse markt te creëren.

WestlandUtrecht Bank is een ondernemende bank voor ondernemende mensen. Wij vragen diezelfde geest van onze eigen mensen; deskundigheid en inlevingsvermogen, oplossings- en servicegerichtheid. Daarmee bieden wij, samen met onze dochterondernemingen, financiële producten en diensten voor de vermogensopbouw van onze klanten: sparen, beleggen, hypotheken en aan hypotheken verbonden verzekeringen. Wij voeren onder andere de merken WestlandUtrecht Bank en Nationale-Nederlanden.