Ingezonden persbericht


Hotel Des Indes viert 130 jarig jubileum

Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel viert de gehele maand mei haar 130-jarige jubileum. Al sinds 1881 is het ultra chique Hotel Des Indes een icoon van klasse en traditie in Den Haag. Om dit te vieren wordt er een jubileumboek uitgebracht en zijn er de gehele maand mei diverse promoties.

Den Haag, 29 APRIL 2011 - In mei 2011 wordt het boek "Hotel Des Indes - a collection of unique experiences" uitgebracht. Het Haagsche 5 sterren hotel was hier eerder voor op zoek naar mensen met mooie herinneringen aan Hotel Des Indes. Er zijn overweldigend veel reacties binnengekomen waarvan een mooie selectie verhalen & foto's worden gepubliceerd in het jubileumboek. De mooiste herinnering wordt beloond met een overnachting in Hotel Des Indes om opnieuw een onvergetelijke herinnering te creëren.

Behalve met dit jubileumboek, wordt het 130-jarige jubileum ook gevierd met speciale promoties gedurende de gehele maand mei. Zo kunnen gasten gedurende de weekenden in mei in Hotel Des Indes verblijven voor een speciale jubileumprijs van ¤130 per kamer. In de Lounge wordt de gehele maand mei doordeweeks een Jubileum High Tea geserveerd. Executive Chef Remco Biesma serveert hierbij het beste uit zijn keuken met een feestelijke twist. Ook wordt er ter afsluiting van deze feestelijke maand van 27 mei tot en met 4 juni een 3-gangen menu geserveerd in Restaurant DesInDes, met verassende aspecten die in het teken staan van het 130-jarige jubileum.

Ook de zakelijke gasten vieren het 130-jarige jubileum mee. Het hotel bestaat dan wel 130 jaar, maar gaat nog steeds met haar tijd mee: Hotel Des Indes introduceert een uniek Green Meeting Arrangement, dat geheel in het teken staat van duurzaamheid. Speciaal ter gelegenheid van het 130-jarige jubileum biedt Hotel Des Indes een heerlijk glaasje Prosecco met een amuse van de chef aan bij het boeken van dit arrangement in de maand mei.

'Des Indes Health Club & Spa' zorgt voor een ontspannen jubileum met een speciale 'Jubileum 3-gangen Spa Experience' voor ¤130 per persoon. Deze Spa Experience bestaat uit een massage, een gezichtsbehandeling en gebruik van de spa faciliteiten.

Einde



Ingezonden persbericht