Nieuwe website voor Stichting Jong Muziektalent Nederland


Op donderdagavond 28 april 2011, is de nieuwe website van de Stichting Jong Muziektalent Nederland ( www.sjmn.nl ) live gegaan!

ROTTERDAM, 20110429 -- Na een maand van ontwikkelen introduceert de toonaangevende Stichting Jong Muziektalent Nederland een meer op haar doelgroepen afgestemde site. Naast de nieuwe vormgeving biedt de website veel informatie over en voor de jonge talenten zelf en de door Jong Muziektalent Nederland georganiseerde concoursen en concerten. Bovendien is tevens de nieuwe Identity geïmplementeerd.

Ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van de website is nu een verbinding gelegd naar de sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter om informatie met elkaar te delen waardoor het imago van SJMN versterkt wordt.

Blog

De doorvertaling van de nieuwe moderne Identity van SJMN komt ook tot uiting in een blog, dat door de directeur van SJMN, Maria Croese zal worden geschreven en waarvoor ook gastbloggers zullen worden uitgenodigd om hun kennis van de muziek en vooral de beleving daarvan met de jonge talenten en de bezoekers van de website te delen.

Volgende fase

Voor SJMN is de nieuwe website www.sjmn.nl een logische stap in haar lange termijnstrategie. Directeur Maria Croese: "We zijn blij met het resultaat wat we met onze stichting neerzetten sinds 1986, maar we zijn nog lang niet klaar. Als concoursorganisator voor klassieke muziek en wereldmuziek en intermediair voor opleiding en begeleiding van jonge talenten op hun muzikale reis naar het (internationale) concertpodium of een eervolle plaats in de muzikale beroepspraktijk moeten wij telkens vernieuwen en vooruitlopen op de ontwikkelingen. Zowel technisch als qua “feel en look”. Na de start in 1986 is dit onze tweede grote vernieuwing van de website, die, ondersteund door de nieuwe Identity met de alleszeggende pay-off “Muziek is mijn leven, ik wil dat het zo blijft” maakt dat wij klaar zijn voor de komende jaren. “Muziek is mijn leven, ik wil dat het zo blijft” geeft aan dat we onze jonge talenten beschermen tegen exploitatie en kwalitatief en verantwoord begeleiden op hun weg naar een volwassen muziekcarrière, die hen persoonlijk geluk brengt, al dan niet op het concertpodium. Bovendien zijn we ijzersterk in het leveren van individuele begeleiding  aan het jonge talent bij de meest unieke uitdagingen".

sjmn.nl Nieuwsbrief

Alles als eerste weten? Wordt vriend of donateur van SJMN en schrijf u via de website in op de nieuwsbrief. Ieder kwartaal krijgt u dan een e-mail met de actuele ontwikkelingen.