DareDevil game Libresse maakt meiden zelfverzekerder

Persbericht van Libresse

Zeist/Wassenaar, 6 mei 2011
Landelijke campagne nieuwe Day&Night letterlijk gelanceerd in Duinrell

ZEIST/WASSENAAR - Als een human cannonball lanceerde Libresse gisteren letterlijk de eerste DareDevil op attractiepark Duinrell in Wassenaar. Met deze spectaculaire stunt startte Libresse de landelijke campagne voor haar nieuwe Libresse Day&Night maandverband en The DareDevil game. Met het nieuwe product en de online game wil Libresse honderdduizenden tienermeiden zich zekerder laten voelen.

De eerste DareDevil in Duinrell kwam gisteren letterlijk als een duveltje uit een doosje. Het kanon tijdens de openingsstunt was namelijk voor de gelegenheid omgebouwd tot een Libresse Day&Night verpakking. Daarnaast maakten op het attractiepark DareDevil-danseressen alle meiden attent op de online DareDevil game en het nieuwe Day&Night maandverband van Libresse. Beide zijn bedoeld om meiden een zekerder gevoel te geven.
The DareDevil game is voor 'girls only'. Hierbij worden meiden en hun vriendinnen uitgedaagd iets te doen wat ze eerst niet durfden en dat op film of foto vast te leggen. Bijvoorbeeld een beroemdheid imiteren, schoenen of kleren dragen die niet bij elkaar passen, iemand kussen, gekke bekken trekken of hun schoollocker oppimpen. Door met hun Hyves of Facebook profiel in te loggen op www.thedaredevilgame.nl en daar de foto's en filmpjes te uploaden kunnen de meiden allerlei prijzen winnen.

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen tijdens hun menstruatieperiode gemiddeld zeven dagen bescherming nodig hebben. Tot nu toe waren er alleen aparte pakjes normaal maandverband en maandverband speciaal voor de nacht verkrijgbaar. Met de introductie van Day&Night combineert Libresse beide soorten maandverband in één verpakking. Libresse Day&Night gaat precies één menstruatieperiode mee. ,,Uiteraard willen vrouwen de beste bescherming tijdens hun gehele menstruatieperiode. Daarom bieden wij dit in één coole verpakking aan," legt Anne-Fleur Varekamp van Libresse uit. ,,Meiden hebben aan één pakje voldoende als ze ongesteld zijn en kunnen zich hiermee zekerder voelen tijdens hun menstruatieperiode. Nu durven meiden alles aan," aldus Varekamp.
Libresse Day&Night heeft een zachtere toplaag en ziet er leuk uit door de hippe patroontjes op de toplaag en op de verpakking. De introductie wordt onder andere ondersteund door een uitgebreide samplingcampagne.

Meer informatie: www.libresse.nl en www.thedaredevilgame.nl

Links:
http://www.thedaredevilgame.nl



Razende Robot Reporter