Gemeente Anna Paulowna

Leren surfen
Jeugd krijgt surfles op het Amstelmeer. (foto: Sportservice Schagen)

Sportservice Schagen biedt kinderen van de basisschool en de jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om kennis te maken met twee vormen van surfen: golfsurfen en windsurfen.

De jeugd van 11 tot en met 18 jaar kan op het Amstelmeer (Lutjestrand) bij Westerland terecht voor een windsurfles van bijna twee uur, verzorgd door Surfschool Niek van der Linde. De jeugd van 8 tot en met 16 jaar kan op het strand van Callantsoog deelnemen aan de twee uur durende surflessen van Surfschool Callantsoog. Voorwaarde voor deelname is het bezit van een zwemdiploma. Beide surfscholen zorgen voor de benodigde surfmaterialen: plank en kleding.

Â

Inschrijven

Om deel te nemen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan via het digitale inschrijfformulier op de website van Sportservice Schagen. Kosten voor deelname zijn ⬠5,-, inclusief gebruik van de benodigde materialen. Tot de zomervakantie zijn er bijna elke woensdagmiddag lessen. De nog beschikbare data staan op het webformulier. Als je het formulier invult en verzendt, dan ontvang je zo snel mogelijk een mailtje met meer informatie en of er nog plaats is bij de door jou gekozen surfles.

Inschrijven via www.sportserviceschagen.nl.
Â