Grolsch wordt partner van Concert at SEA Festival

Persbericht van Koninklijke Grolsch NV

Grolsch wordt partner van Concert at SEA Festival Grolsch en Concert at SEA sluiten samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar

Bierbrouwer Grolsch en BLOF, de organisator van het Concert at SEA Festival, hebben een sponsorovereenkomst gesloten voor een periode van drie jaar. Grolsch is hiermee voor drie edities de exclusieve bier- en drankenleverancier van Concert at SEA. Zowel Grolsch als BLOF zijn tevreden over de samenwerking van het afgelopen jaar en willen deze graag continueren.

Het publiek kan dus ook dit jaar gedurende het gehele festival weer genieten van een lekker glas Grolsch bier. Grolsch zal op het festivalterrein prominent aanwezig zijn met de beugelbar. "Na het geweldige succes vorig jaar hadden we de smaak goed te pakken. We wilden graag onze samenwerking met dit eigenzinnige festival met het mooiste uitzicht van Nederland voortzetten. Het geheel eigen karakter van het Concert at SEA Festival past goed bij het merk Grolsch. Concert at SEA is daarom een uitstekend platform voor Grolsch om zich te presenteren aan duizenden festivalliefhebbers", aldus Jan Nales, Marketing Director bij Grolsch.

Lesley Grieten, Festivaldirecteur van Concert at SEA: "Het afgelopen jaar hebben we zeer prettig samengewerkt met Grolsch en we kregen goede reacties van onze bezoekers. We zijn dan ook blij dat we de komende jaren de beschikking hebben over de kennis, ervaring en natuurlijk de smaak van Grolsch!"

Het Concert at SEA Festival vindt op 17 en 18 juni aanstaande plaats op de Brouwersdam in Renesse, Zeeland. Het popfestival wordt sinds 2006 georganiseerd door de band BLOF en is begonnen als een festival van één dag, Sinds 2008 is het een meerdaags festival. Ook dit jaar bevat de line up weer grote namen: Anouk, De Dijk, Ilse DeLange, The Baseballs, Racoon, Di-Rect, Jacqueline Govaert, Go Back To The Zoo en natuurlijk BLOF. De dagkaarten voor de zaterdag zijn inmiddels al uitverkocht en het festival stevent af op een uitverkochte editie.

*

Links:
http://www.grolsch.nl



Razende Robot Reporter