Bladelse initiatiefnemer introduceert tuinbioscoop

Persbericht van Tuinbios

Een ondernemer uit Bladel introduceert dé tuintrend van 2011: Geniet binnenkort buiten met een luxe opblaasbare 'pop up' tuinbioscoop. Waanzinnig uitpakken in een handomdraai. Vanaf nu kun je in de openlucht genieten van een mooie film of spannende voetbalwedstrijd. Met deze gadget kan het buitenseizoen beginnen.

Nieuw in Nederland
Combineer filmgenot met lekker weer en het buitenleven. Het kan met een eigen tuinbioscoop. Geïnspireerd door de Amerikaanse drive-in bioscopen, is de tuinbioscoop een luxe bundeling van buitenleven en stijlvol genieten. Buiten film en voetbal kijken met vrienden of familie onder het genot van een drankje? Vanaf nu is dit mogelijk. Bladels initiatiefnemer Michiel Jansen speelt hiermee in op een groeiende behoefte in de markt. Naast particulier gebruik is de tuinbioscoop eveneens geschikt voor teambuilding, een zakelijke voordracht of andere bedrijfsactiviteit. Diverse recreatiebedrijven, verhuurbedrijven en andere initiatiefnemers hebben inmiddels hun pijlers op dit product gericht.

Film in de buitenlucht
Met de handige luxe tuinbios is een exclusief onderonsje binnen no-time geregeld. Op basis van luchtzakken is het scherm handig op te zetten. Binnen enkele seconden is de tuinbioscoop weer compact ingepakt. Praktisch, eenvoudig en bijzonder. Het kleinste scherm heeft een doorsnede van ruim drie meter en is voorts in diverse afmetingen leverbaar.

Must have
Vanaf nu is deze tuinbioscoop in Nederland en België verkrijgbaar. Een slimme investering voor de komende seizoenen. Voor een verder kijkje achter de schermen, raadpleeg www.tuinbios.nl of www.tuincinema.be.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.tuinbios.nl/

Noot voor redacties


Tuinbios

Redactie het ond erstaande is

Razende Robot Reporter