Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 06-05-2011

Roosendaler zet bierdrinkende inbreker uit schuur

ROOSENDAAL: Een bewoner van de Waterstraat betrapte donderdagavond om 21.15 uur een onbekende man in zijn schuur. De man zat in de schuur, toen de 70-jarige bewoner binnen kwam. Hij verzocht de man te
vertrekken, maar deze weigerde. Hierop heeft de 70-jarige man hem eruit gezet. De onbekende ging er vandoor en liet een tas achter met hierin meerdere poststukken. De bewoner sprak op straat een fietser aan die juist langskwam. Deze alarmeerde de politie.
In de schuur waren vernielingen aangericht aan het stuurslot van een snorfiets. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. Hierin gaf hij een signalement van de inbreker.
De 42-jarige verdachte uit Oudenbosch werd vrijdagochtend om 09.45 uur aangehouden in de Kalsdonksestraat. Hij gaf bij verhoor toe en bevestigde de lezing van de aangever. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbrekers vernielen ruit van winkel

STEENBERGEN: Een getuige meldde vrijdag tegen 07.00 uur dat er was ingebroken in een winkel in de Kaaistraat. Er was een ruit ingegooid en de daders waren er vandoor gegaan met een klein geldbedrag. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. De politie onderzoekt de inbraak verder.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 06-05-2011 18:07 | © Regio Midden en West Brabant |