Politie Gelderland-Zuid

Op zoek naar getuigen aanranding

Nijmegen, 06-05-2011 o Naar aanleiding van een melding van aanranding op dinsdag 3 mei, rond 17.15 uur, op de Molenweg in Nijmegen is de politie met een onderzoek gestart. Een 15-jarig meisje werd lastig gevallen door een man op een fiets. De politie is op zoek naar getuigen, waaronder een vrouw en haar dochter, die in een lichtblauwe auto passeerden en het meisje te hulp schoten.

Het meisje liep samen met een vriendin omstreeks 17.15 uur over de Molenweg in de richting de Wolfskuilseweg, aan de linkerzijde. Vlakbij de Dikkeboomweg staken de meisjes over en werd de 15-jarige lastig gevallen door een haar onbekende man op een fiets. Die ging er na zijn daad vandoor via de Dikkeboomweg.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt:


* Blanke man

* Circa 50 jaar

* Grijze haren

* Onverzorgd gezicht

* Hij droeg een donkerbruine lederen jas

* En reed op een oude bruine damesfiets

Getuigenoproep
De politie doet hierbij een oproep aan getuigen van de aanranding, of mensen die de man op de fiets dinsdagmiddag op de Molenweg hebben gezien en daar meer informatie over kunnen geven. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de afdeling Zeden via telefoonnummer 0900-8844.

In het bijzonder is de politie op zoek naar een moeder en dochter in een lichtblauwe auto, die kennelijk getuige zijn geweest van de aanranding en nog achter de fietsende man zijn aangereden. De politie wil in het belang van het onderzoek graag met hen in contact komen. (08)

Laatst gewijzigd 06-05-2011 18:36 | © Regio Gelderland-Zuid |