Provincie Antwerpen



----------

3 mei 2011

Mano Mundo gaat van start met één en al partysounds!

Globalista Ballroomfeest in De Schorre op vrijdag 6 mei

Vrijdagavond opent het festival Mano Mundo met een groot feest in de Globalista Ballroom. Onder meer Buscemi en Geht's Noch? zullen in De Schorre in Boom voor een grote portie beats zorgen. Voor 5 euro feest je mee van 19 uur tot 1 uur!

Nieuwe naam
Glenn Vermaeren zal er voor zorgen dat de sfeer vanaf het begin goed zit. Dat hij op de affiche staat, is nog maar net bekend, maar vanaf het begin heeft dit talent ons hart gestolen. Glenn Vermaeren heeft tijdens zijn deelname aan Rupel DJ Battle al bewezen dat de vibes die hij maakt overslaan naar het publiek. Hij belooft hetzelfde op Mano Mundo!

Beats, beats en beats
Gedeputeerde Inga Verhaert: "De winnaars van de Rupel DJ Battle, Nightadders, zullen met hun mix van futuristische en vintagesounds de Globalista Ballroomfuif verder zetten. Guy-Ohm en Turntable Dubbers prijken ook op de affiche vol beats. Buscemi, maakte de originele single 'Potverdorie, eet normaal' voor de gelijknamige campagne. Een wereldberoemde DJ mét een boodschap, ideaal voor Mano Mundo! "

Het publiek kan zijn laatste energie kwijt tijdens de set van Geht's Noch?. Zij zorgden vorig jaar al voor één groot feest en zullen dat ongetwijfeld opnieuw doen!

Praktisch
De feestvierders kunnen om 1 uur hun tentje opzoeken op de festivalcamping of de bus nemen naar hun eigen bed.

Tijdens het Mano Mundofeest worden jongeren ook geïnformeerd rond gehoorschade, met de lancering van de provinciale campagne 'Amai, m'n (h)oren!'.

Voor meer info kijk op www.manomundo.be.




Provincie Antwerpen