Docdata NV

Te verspreiden op 6 mei 2011 ­ U.S. Eastern Standard Time 02.00h. / U.K. 07.00h. / Continental Time 08.00h.

Technologiebedrijf IAI industrial systems gaat systemen voor het personaliseren van paspoorten en identiteitskaarten leveren aan AB Svenska Pass Technologiebedrijf IAI industrial systems B.V. in Veldhoven, een dochteronderneming van het beursgenoteerde bedrijf DOCDATA N.V. te Waalwijk, gaat een BookMaster One systeem en een CardMaster One systeem, alsmede een upgrade van twee bestaande BookMaster One systemen voor het personaliseren van Zweedse identiteitsdocumenten leveren aan AB Svenska Pass, een Gemalto onderneming. De systemen zullen in 2011 worden geïnstalleerd in de Stockholm regio, Zweden. Als vooraanstaand leverancier voor de markt van veiligheidsdrukkers biedt IAI industrial systems ook systemen voor het beveiligen en/of personaliseren van rijbewijzen, bankbiljetten, diploma's en andere waardedocumenten. IAI systemen zijn in vele landen in gebruik zoals o.a. in: Nederland, België, Zwitserland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, China, Rusland, Oekraïne, Canada, Portugal, Estland, Costa Rica, Polen, Marokko, Zuid-Afrika, Bulgarije, Algerije en India. Technologiebedrijf IAI industrial systems biedt naast toepassingen in Security Printing ook laserbewerkingssystemen voor producenten van zonnecellen en modules.


------------------------------------------

Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat uit twee "lines of business": Technologiebedrijf IAI industrial systems (www.iai-industrial-systems.com) is een hightech systeembouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van systemen voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren: het beveiligen en personaliseren van waardedocumenten, het bewerken van zonnecellen en ­modules en het bewerken van andere materialen en producten. E-commerce service bedrijf Docdata (www.docdata.com) is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Docdata biedt een volledige e-commerce dienstverlening aan klanten zodat deze succesvol kunnen zijn op het internet.


------------------------------------------

Persbericht 6 mei 2011

Pagina 1 van 2



Over Gemalto Gemalto (Euronext NL 0000400653 GTO) is de wereldleider in digital security met een omzet van 1,9 miljard in 2010, en meer dan 10 duizend medewerkers die werkzaam zijn vanuit 87 kantoren en 13 Research & Development centra in 45 landen. Gemalto bevindt zich in het hart van onze veranderende digitale maatschappij. De vrijheid om te communiceren, reizen, winkelen, bankieren, ontspannen en werken - overal en op elk moment - is integraal onderdeel geworden van wat mensen willen en verwachten, op manieren die gemakkelijk, aangenaam en veilig. Voor meer informatie, bezoek www.gemalto.com, blog.gemalto.com, of volg @gemalto op Twitter.


------------------------------------------

Waalwijk, Nederland, 6 mei 2011

Verdere informatie: Corporate website:

DOCDATA N.V., M.F.P.M. Alting von Geusau, CEO, Tel. 0416 631 100 www.docdatanv.com

Persbericht 6 mei 2011

Pagina 2 van 2