Ingezonden persbericht


Andelst, mei 2011

PERSBERICHT

Nieuwe zoekfunctie Eurocampings schot in de roos

Gericht zoeken naar kleine, sfeervolle campings in Europa

De gebruikers van dé campingzoekmachine van Europa zijn zeer tevreden over de nieuwe zoekfunctie die sinds december 2010 beschikbaar is. Meer dan 80% van de bezoekers bestempelt de mogelijkheid om kleine, sfeervolle campings te vinden als 'ideaal'.

Daarnaast vindt 8% van de respondenten de zoekfunctie 'handig', hoewel zij deze niet gebruiken, en 12% geeft aan dat zij liever kiezen voor grotere campings. In totaal reageerden ruim 2000 kampeerliefhebbers op de vraag: Wat vindt u van de Klein & Fijn zoekfunctie?

Klein & Fijn is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. Alle informatie over deze plekken is ook te raadplegen in boekvorm: de ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids. De nieuwste uitgave van campingspecialist ACSI is te koop in de boekhandel en te bestellen via webshop.acsi.eu.

In 2010 zochten meer dan 9 miljoen kampeerders, uit binnen- en buitenland, een camping op www.eurocampings.eu. De campings op www.eurocampings.eu worden jaarlijks geïnspecteerd. Met het toevoegen van de Klein & Fijn zoekfunctie steeg het aantal campings van 8600 naar 9100.

***einde persbericht***

Eurocampings.eu is een online campingzoekmachine met meer dan 9100 door ACSI geïnspecteerde campings. Er kan gezocht worden op kaart, op thema en op meer dan 200 voorzieningen. De website heeft meer dan 9 miljoen bezoekers per jaar.

Noot voor de redactie,