Afvallen met de HCG-kuur - nu voor iedereen bereikbaar

Persbericht van Buro TEXT

Afvallen en gezond op gewicht blijven was nog nooit zo eenvoudig

De HCG-kuur maakt een einde aan het vaak continue proces van afvallen en weer aankomen. Drs. Dirk van Lith, tropenarts en arts in preventieve geneeskunde, reikt al vele jaren - nationaal en internationaal - mensen met overgewicht de helpende hand met het HCG-kuurprogramma met verbluffend resultaat. De methode is door van Lith in boekvorm gevat met als titel -9 kg per maand en is vanaf 11 mei a.s. verkrijgbaar.

Het boek geeft naast een uitgebreide uitleg over de methode belangrijke inzichten en oefeningen uit de psychologie van succes (succescoaching). Succescoaching stelt mensen in staat werkelijk controle te krijgen over hun eetpatroon en blijvend resultaat te boeken. De samenwerking met drs. Laurina Hildering, klinisch psycholoog - psychotherapeut en succescoach, zorgt ervoor dat dit unieke boek mensen niet alleen laat afvallen maar begeleidt naar een blijvend gezonde levensstijl met een dito gewicht.

De afvalmethode is gebaseerd op een vetvrij-laag-koolhydraatgehalte kuur gecombineerd met het HCG-protocol (o.a. bewegen, ontspannen en succesoefeningen). Naast dit protocol bevat het boek ook lange termijnadviezen, overzichtelijke lijsten en voorbeelden van voedingsproducten. Het HCG-protocol is - in tegenstelling tot andere beweringen hierover - wetenschappelijk onderbouwd. Het boek is voorzien van schitterende foto's en heerlijke recepten, samengesteld door chef-kok Robert Peppelenbos.

Wat deze kuur zo bijzonder en succesvol maakt, is dat men niet alleen op een verantwoorde manier en blijvend gewicht verliest, maar dat men zich ook al snel vitaler, gezonder en sterker voelt. Het is de snelst werkende volledig verantwoorde hedendaagse afslankkuur, met een dagelijks gewichtsverlies van gemiddeld circa 300 gram voor vrouwen en circa 500 gram voor mannen. Niet voor niets is dit de enige methode die na 60 jaar nog fier overeind blijft!

Het cruciale verschil van de HCG-kuur met andere bestaande afslankmethoden is, dat mensen een goed en gezond leefpatroon wordt aangeleerd, waardoor het op gewicht blijven weinig tot geen problemen oplevert. Daarnaast zorgt de methode ervoor dat het juiste vet rondom de buik en heupen verdwijnt en dát zonder spierafbraak, ingevallen gezicht, vochtverlies, slapte en/of hongergevoel. Deze methode is ook succesvol gevolgd door vele bekende Nederlanders. Voor meer informatie over de HCG-kuur kijkt u op http://www.afslanken.nl.

Mensen die na het lezen van het boek willen starten met de HCG-kuur dienen zich in te schrijven via http://www.successandthecity.nl. Aansluitend wordt de mogelijkheid geboden een workshop te volgen waarin een uitgebreide intake, verdere uitleg van de HCG-kuur en een empowermentsessie plaatsvindt. Deze sessie zorgt ervoor dat men in staat is om een blijvend succes met betrekking tot levensstijl en gezond gewicht te bereiken en te behouden.

De meeste Nederlanders denken dat ze gezond leven. De werkelijkheid is anders. Gezond leven bestaat uit een trias van gebalanceerde voeding, bewegen en ontspannen. Ongezonde voeding kan leiden tot ziekten als overgewicht, hart- en vaatziekten, een hoog cholesterol, suikerziekte, onvruchtbaarheid en kanker. Uit onderzoek blijkt dat mensen met overgewicht bijna twee maal vaker werk verzuimen, dan mensen met een normaal gewicht en eerder arbeidsongeschikt raken door o.a. hart- en vaatziekten en rugklachten. Overgewicht is doodsoorzaak nummer 1.

Kortom, het is nu tijd voor een blijvende aanpak van overgewicht!

Organisatie info:

Buro TEXT

Titel: -9 kg per maand
ISBN: 978-90-79919-09-3
Verkoopprijs: euro 29,=
Auteur: Drs. Dirk A.F. van Lith
Uitgever: Tatra Media
Publicatiedatum: 11 mei 2011

Voor nadere informatie en/of het aanvragen van een interview of beeldmateriaal k unt u contact opnemen met: Andrea Wesdorp t 0416-540409 of info@burotext.nl