Politie Zeeland


---

734-2011. Rijden onder invloed softdrugs en zonder rijbewijs
Politie Zeeland heeft rond 03.30 uur op de Vaartweg in Axel een jongen aangehouden. De 17-jarige jongen uit Terneuzen viel op door slingerend rijgedrag. Bij controle bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs en gaf hij toe onder invloed te zijn van softdrugs.
Van de overige drie inzittenden van de auto waren er twee in het bezit van een joint en een topje hennep welke in beslag zijn genomen. Bij de 17-jarige is een bloedproef afgenomen.

735-2011. Vier mannen aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft donderdag drie mannen aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.
Twee van hen, een 29-jarige man uit Vlissingen en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn rond 20.00 uur aangehouden op de Smalle Kade in Vlissingen. De derde verdachte was eerder, rond 19.30 uur, aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen. Deze man is 28 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Veere. Er is een hoeveelheid cocaine en een zakje hennep in beslag genomen door de politie.

Donderdag rond 21.00 uur heeft de politie een 30- jarige man uit Goes aangehouden op het Bellamypark in Vlissingen.
De man begon naar de dienstdoende agenten te schoppen toen zij hem een boete wilden geven voor 'wildplassen'. Hij werd hierop aangehouden waarbij hij zich heftig verzette.

736-2011. Aanhouding na achtervolging
Politie Zeeland heeft donderdagavond rond 21.30 uur in Hulst een man aangehouden na een achtervolging.
De aangehouden 28-jarige man uit de gemeente Hulst vluchtte vanuit Belgie bij een controle en reed hierbij een Belgische agent aan. De Zeeuwse Politie heeft hem in de Abdaalseweg in Hulst aangehouden.
De man verklaarde spontaan te zijn gevlucht omdat hij nog een gevangenisstraf van 1 jaar moet uitzitten. De Belgische agent is licht gewond geraakt.


737-2011. Politie waarschuwt vrouwen voor 'kussende' wielrenner
Afgelopen donderdag rond 14.15 uur is op de 's Gravenpolderseweg in Goes een vrouw gekust door een wielrenner die haar eerst de weg vroeg en daarna vroeg waar ze woonde.
Sinds 2010 spreekt de man vrouwen aan en kust hen. De politie verzoekt vrouwen die soortgelijke ervaringen hebben met de wielrenner dit te melden bij de politie. De man draagt een zonnebril met spiegelende glazen, is gekleed in een grijs met rood shirt en korte broek, draagt een helm en is langer dan 1.75 meter.
Men kan bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau in Goes.