Ingezonden persbericht


Persbericht

Woudrichem, maandag 18 april 2011

Nieuwbouwbeurs Altena: het staat bol van koophuizen!

Op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 mei 2011 wordt voor het eerst in het Land van Heusden en Altena een regionaal nieuwbouwevent georganiseerd. Totaal worden tien nieuwbouwprojecten in verkoop gebracht. Naast een breed aanbod van nieuwbouw koopwoningen, kunt u als bezoeker ook interessante woonworkshops volgen.

Op vrijdagavond 6 mei van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag 7 mei van 10.00 tot 15.00 uur zijn de deuren van Golfpark Almkreek in Almkerk geopend voor de Nieuwbouwbeurs Altena.

Tien koopprojecten worden gepresenteerd:

1. Den Doorn in Almkerk

Eerste fase van deze nieuwe wijk: 8 appartementen, 10 duurzame rij- en hoekwoningen en 15 vrijstaande woningen en tweekappers langs de Alm, zelf samen te stellen met Woonmatch!
2. Zandweide in Dussen

Ruimte voor 10 energiezuinige woningen. Kies uit vijf verschillende woningtypen!
3. 't Kwartier in Woudrichem

Drie blokken van vier starterswoningen (8 koop en 4 huur).
4. Roode Camer in Hank

11 appartementen en 16 rij- en hoekwoningen.

5. Almstaeten in Almkerk

12 appartementen voor senioren, de helft is verkocht!
6. Bollenhoef in Eethen

Nog te koop: tussenwoning en tweekapper. Vanaf mei 2011 in verkoop: 3 vrijstaande woningen.
7. Den Eng in Veen

In verkoop in de eerste fase van deze nieuwe wijk: 11 hoek- en rijwoningen voor starters, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.
8. Korenmolen in Meeuwen

6 hoek- en rijwoningen voor starters en ruimte voor 6 tweekappers en vrijstaande woningen, geheel door u samen te stellen!
9. Schmitzstraat in Veen

6 kavels voor twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning. Kavel kan inclusief woning gekocht worden!
10. Woonmatch

Nieuwbouwconcept van Woonlinie! Stel zelf uw droomwoning samen: kies het type, uitbouwopties en de kavelgrootte.

De tien projecten bevinden zich in verschillende fasen: het ene project is al in verkoop, van een ander project wordt de verkoop aangekondigd. De verkoop van de meeste nieuwbouwprojecten start tijdens de nieuwbouwbeurs. Kom dus zeker even kijken!

Programma van de beurs
Vrijdag 6 mei, van 19.00 tot 22.00 uur
Naast het beursplein met de 10 koopprojecten kunt u binnenlopen bij een architect. Onder zijn begeleiding kunt u uw droomplattegrond tekenen. Woonlinie gebruikt deze input voor haar nieuwbouwprojecten. Wij willen woningen bouwen die passen bij uw wensen!

Zaterdag 7 mei, van 10.00 tot 15.00 uur
Gedurende de hele dag worden workshops georganiseerd. Schuif aan bij één van de woonworkshops voor informatie en inspiratie! Natuurlijk kunt u gedurende de hele dag de 10 koopprojecten bekijken op het beursplein.

Workshops:

11.00 uur - Rabobank Altena

12.00 uur - De Rooy Hoveniers, Dussen

13.00 uur - De Rivieren Notarissen, Dussen

14.00 uur - Interieurarchitect

Lokale samenwerking
De Nieuwbouwbeurs Altena is een initiatief van Woonlinie. De corporatie vindt het van belang om de lokale woningmarkt in deze lastige tijd een positieve impuls te geven. Om bezoekers een gevarieerd en zo interessant mogelijk programma te bieden, werkt Woonlinie samen met verschillende lokale partners. Rabobank Altena, De Rivieren Notarissen, De Rooy Hoveniers, De Makelaars van Altena en Hofstede Makelaardij leveren hun bijdrage. Onder andere door woonworkshops te organiseren!

Ontdek uw droomhuis tijdens dit regionale nieuwbouwevent! Bent u op zoek naar een nieuwe koopwoning of wilt u zich oriënteren op de regionale koopmarkt? Bezoek dan de Nieuwbouwbeurs Altena, op vrijdag 6 of zaterdag 7 mei. De entree is gratis. Neem uw kinderen gerust mee! Voor hen is een gezellige kinderhoek ingericht.

Bekijk de website www.nieuwbouwbeursaltena.nl voor meer informatie.

================EINDE PERSBERICHT ===============




Ingezonden persbericht