Ingezonden persbericht


Klanten Vente-Exclusive.com besparen 34 miljoen

Meer dan 1 miljoen mode- en lifestyleartikelen verkocht met kortingen tot -70%

Amsterdam - De klanten van Vente-Exclusive.com hebben de voorbije vier jaar een goede zaak gedaan. Samen kochten ze meer dan één miljoen mode- en lifestyleartikelen, met kortingen tot -70%. In totaal bespaarden ze zo al ruim 34 miljoen euro. Vooral artikelen die in de winkel aan de duurdere kant kunnen zijn, zoals stijlvolle lingerie, trendy damesmode en designer jeans van gekende merken zijn populair bij de leden van Vente-Exclusive.com.

De allereerste verkoop op Vente-Exclusive.com werd in 2007 georganiseerd. Vandaag, amper vier jaar later, hebben de leden van de besloten webwinkel samen al meer dan één miljoen artikelen gekocht. Die prestatie is een nieuwe opmerkelijke mijlpaal voor het team van Vente-Exclusive.com. "Het geeft ons een fantastisch gevoel om te beseffen dat we onze klanten al meer dan één miljoen keer een topdeal bezorgd hebben," vertelt Lex Groenenberg, Directeur van Vente-Exclusive.com Nederland. "We zijn met het hele team dan ook érg trots op dit resultaat. Een paar jaar geleden zijn we bescheiden van start gegaan en organiseerden we amper één verkoop per week. Nu toveren we dagelijks bij duizenden klanten een glimlach op hun gezicht wanneer ze hun lievelingsmerken met een grote korting kunnen kopen. Dat is een geweldige gevoel, dat enorm veel voldoening geeft."

Gemiddelde korting van 34 euro
Op Vente-Exclusive.com vind je hoofdzakelijk mode-en lifestyleartikelen van populaire merken. "De artikelen die we verkopen zijn normaal gezien vrij duur, maar bij ons kan je ze kopen met kortingen van -30 tot -70%", vult Lex Groenenberg aan. "Dankzij onze goede relaties met onze leveranciers kunnen we onze leden echt buitenkkansjes aanbieden. Op de één miljoen artikelen die we verkocht hebben, bespaarden onze klanten in totaal maar liefst 34 miljoen euro op de oorspronkelijke winkelprijs, of omgerekend gemiddeld 34 euro per artikel. Dat is een behoorlijk voordeel en dat weten onze klanten erg te waarderen. We merken dan ook dat leden die één keer bij ons gekocht hebben, vaak snel terug komen voor een volgende aankoop."

Lingerie, damesmode en designer jeans
Vooral vrouwen zijn lid van Vente-Exclusive.com en de meesten onder hen zijn tussen 25 en 45 jaar oud. Het aanbod in de webwinkel bestaat daarom voor een groot deel uit typisch vrouwelijke mode- en lifestyleartikelen. De top drie van meest gekochte artikelen op Vente-Exclusive.com bestaat uit dan ook niet verbazend uit lingerie, damesmode en designer jeans. Verder zijn ook sieraden, parfums en kinderkleding erg in trek.

Thuiswinkel Waarborg
Sinds kort heeft Vente-Exclusive.com ook het Thuiswinkel Waarborg keurmerk gekregen, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. "We zijn erg blij met deze erkenning," voegt Lex Groenenberg toe, " want hiermee bevestigt Thuiswinkel dat we een betrouwbare en servicegerichte webshop zijn waar men in alle vertrouwen kan kopen. Dat blijkt ook uit het groeiende aantal tevreden klanten op onze site."
---