Ingezonden persbericht



---


Persbericht

LATIN LOVERS

Zaterdag 7 mei 2011

Het is weer hartje lente en dat laat Latin Lovers niet zomaar aan haar voorbij gaan. Op zaterdag 7 Mei komt het meest sexy en vrouwvriendelijke concept weer met heel veel

plezier en een brede glimlach naar Panama in Amsterdam. De kokosnoot valt ook dit keer niet ver van de palmboom en Latin Lovers komt voor deze lente editie met een een extreem hete line-up: Baggi Begovic, Jasper Clash, Chris Rox, Undercontrol & MC Roga en Boom Brasil voor in de studio! En omdat in mei de zomer begint doen we graag iets terug voor alle talrijke vrouwelijke fans: alle eerste 100 vrouwen gratis entree! Dat wordt zweten... ;-)

Natuurlijk zijn we blij dat Baggi Begovic de maand de booth zal gaan betreden. Afgelopen WMC in Miami stond hij weer op de beste feesten geprogrammeerd. Deze keer heeft hij zijn map speciaal voor Latin Lovers gevuld met de beste Latin tribals en zal hij zorgen voor de nodige zonnestralen op de dansvloer. Na een week Valthorens op zijn kop te hebben gezet zijn de krachtpatsers Chris Rox & Jasper Clash weer terug om de gehele Panama in stijl te laten zweten. Ze zijn geliefd bij het Amsterdamse publiek en hebben dat helemaal zelf gedaan na overdonderende dikke latin sets. Ook de mooi boys van Undercontrol komen rechtstreeks vanuit het ski gebied de Panama binnen gevlogen. Ze zijn hot! Verwacht ook deze keer weer een set die je van binnen doet smelten en doet verlangen naar een lange hete nacht onder de palmbomen van Latin Lovers. Vocaal zit het deze avond ook wel meer dan goed want MC Roga zal naast de artiesten zorgen dat de one liners weer tot jullie komen.

In de studio kun je even bijkomen van al het geweldige geweld van de clubzaal en kun je lekker je heupen laten bewegen op de meest zwoele en sexy latin exclusief gebracht door Braziliaanse artiesten. Bij de vorige editie ging het er in de studio heet aan toe en ook deze zaal was de gehele nacht tot de nok gevuld! Boom Brasil host de studio van top tot teen en laat je verrassen door deze unieke combinatie!

Stap dus snel in je auto, fiets, Vespa of trein op zaterdag 7 mei en kom naar Latin Lovers in Panama want dit meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft bewezen waarom het ook thuishoort in Amsterdam. En je mag je handdoek meenemen want het zal er zeker weten heel heet aan toe gaan!

Datum: zaterdag 07 mei 2011
Tijd: 23:00u
Voorverkoop: 10,00euro
Aan de deur: 15,00euro

Panama* Nightclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
E-mail: info@panama.nl
Telefoon: 020 3118686
Fax: 020 3118681
Website: www.panama.nl
Reserveringen: 020 311 86 86


---- --