IVN Fiets en je wint altijd!

Dat is de slogan van de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel. De campagne stimuleert mensen om op de fiets boodschappen te doen door fietsen te belonen. Laat de auto staan en kies voor de fiets. U doet toch ook mee?

Door te fietsen in de campagneperiode - van 7 mei t/m 11 juni 2011
- maakt u kans op mooie (fiets)prijzen. Maar fietsen levert altijd winst op: fietsen is gezond en snel, goed voor de luchtkwaliteit en klimaat én houdt winkels in de gemeente bereikbaar.

Van 7 mei t/m 11 juni 2011 krijgen klanten voor elke keer dat ze bij een deelnemende winkelier op de fiets een aankoop doen een sticker op een spaarkaart. Elke ingeleverde volle spaarkaart, met 8 stickers, geldt als een lot in een verloting van één of meer (fiets)prijzen.

Belgerinkel 2011: 9 gemeenten doen mee!
Inwoners van 9 gemeenten in 7provincies maken van 7 mei t/m 11 juni 2011 kans op mooie (fiets)prijzen door op de fiets boodschappen te doen. Deelnemen kan in: Bussum, Gorinchem, Harderwijk, Hilversum, Leusden, Pijnacker-Nootdorp, Schouwen-Duiveland, Soest en Zuidhorn. Lees meer...

Resultaten Belgerinkel 2010
Op zaterdag 29 mei is de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel afgesloten in 15 gemeenten. In totaal zijn er 11.300 spaarkaarten ingeleverd in 15 gemeenten. Van de deelnemers geeft meer dan 31% aan dat zij door de campagne meer zijn gaan fietsen! Lees meer...

De campagne wordt mogelijk gemaakt door de inzet van de volgende organisaties:

IVN (www.ivn.nl)

Bond beter leefmilieu (www.bondbeterleefmilieu.be)

Postcode Loterij (www.postcodeloterij.nl)