Ingezonden persbericht


BVA-Automotive partner in "American Auction Event" met uniek biedproces!

Grootschalige veiling evenement waarin online- en zaalbiedingen het tegen elkaar op nemen!

Hoevelaken - Veilinghuis BVA-Automotive verzorgt op 7 en 8 mei 2011 het veilingproces op de eerste American Car Sales Meeting & Auction in het Autotron Rosmalen. In samenwerking met ACS Auctions zal 2 x per jaar deze unieke veiling (online en zaalveiling tegelijker tijd) worden georganiseerd. De veiling zal zich specialiseren op Amerikaanse auto's en motoren.

De interesse in Amerikaanse auto's en motoren is binnen Nederland omvangrijk. Het aan- en verkopen van Amerikaanse auto's en motoren geschiedt veelvuldig via veilingen. Het biedingproces dat tijdens het American Car Sales wordt geïntroduceerd is in deze combinatie uniek. De biedingen kunnen online via de website en live in de zaal worden afgegeven. De gehele veiling zal online via live-stream te volgen zijn via de website. In de zaal zal een bekende en beëdigde "auto" veilingmeester zorgen voor de begeleiding van de zaalbiedingen en uiteraard de nodige entertainment.

Opbrengsten
Doordat de zaalveiling "live" te volgen is op de website van www.bva-automotive.com zullen er naast een talrijk aantal bieders in de zaal ook duizenden potentiële online bieders actief. Deze opzet zorgt ervoor dat de maximale opbrengst voor de auto en/ of motor gegenereerd kan worden.

Tijdens deze meeting zullen er voor het hele gezin leuke gevarieerde activiteiten en "surprise" acts gepland worden. Er zijn diverse stands, eet- en drinkgelegenheden, interessant voor het gehele gezin. Op zaterdagavond zullen de gasten worden vermaakt met live muziek ("Arrow Classic Rock band") en door Cheerleaders van het Revolution Dance Team.

Fotobijschrift: ACS Auctions en BVA-Automotive samen sterk in Amerikaanse autoveiling in Autotron Rosmalen.

Over BVA-Automotive B.V.
BVA-Automotive is het online veiling platform voor personenauto's in Europa. BVA-Automotive brengt nieuwe en gebruikte personenauto's ter veiling voor opdrachtgevers binnen de automobielindustrie. Door jarenlange ervaring in de veilingwereld en de automotive branche biedt BVA-Automotive uitgebreide expertise en begeleiding tijdens het gehele aan- en verkoopproces.

Over ACS Auctions
ACS Auctions organiseert veilingen en evenementen voor de verkoop van Amerikaanse auto's, motoren en producten in Nederland. ACS Auctions is actief binnen het omvangrijke netwerk van nationale en internationale Amerikanen meetings.

()

Noot voor redacties