Politie Brabant-Noord

Rijbewijzen ingevorderd

Regio, 07-05-2011

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vier bestuurders, bij verschillende alcoholcontroles, hun rijbewijs moeten inleveren omdat ze teveel hadden gedronken.

Sint-Michielsgestel - Op de Hoogstraat is zaterdagochtend om 02.00 uur een 22-jarige snorfietsbestuurder uit Den Dungen aangehouden voor het rijden onder invloed. De man verliet een café aan de Hoogstraat en stapte op zijn snorfiets. Surveillerende agenten spraken de man aan en namen een blaastest af. De man had ruim twee keer teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Sint-Oedenrode - Zaterdagochtend omstreeks 04.30 uur is een 26-jarige automobilist uit Sint-Oedenrode aangehouden. Een blaastest wees uit dat hij ruim 2,5 keer teveel had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Uden - Op de Gording is zaterdagochtend om 04.40 uur een 40-jarige automobilist uit Uden aangehouden, omdat hij te diep in het glaasje had gekeken. De man had bijna drie keer teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Nuland - een 32-jarige automobilist is zaterdagochtend omstreeks 07.30 uur op de A59 ter hoogte van Nuland aangehouden. Na een ademanalyse bleek dat de man 2,5 keer teveel had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.