Nederlandse Tafeltennisbond


Beleef de WK in Hal 3
3-5-2011

Kom met uw jeugd naar de WK Tafeltennis

Speciaal voor de jeugd is er in Hal 3 extra veel te beleven tijdens de WK tafeltennis in Ahoy Rotterdam. Omdat we graag zoveel mogelijk kinderen laten genieten van onze mooie sport, is de entree ook nog eens extra aantrekkelijk gemaakt.

Table Stars World
Het kan niet anders dan dat uw vereniging gehoord heeft over Table Stars World. Een wereld vol (ont)spanning en fun. De NTTB heeft alles uit de kast getrokken om het kinderen naar de zin te maken. Iedereen met een WK toegangskaartje mag komen spelen in de Table Stars World. Heeft u dus al kaarten, hoeft u niets meer te doen, behalve natuurlijk een kijkje te nemen in hal 3: de breedtesporthal van dit WK. Heeft u nog geen kaartje, weet dan dat op 8 en 11 mei kinderen met een Table Stars diploma (met sticker S en T) gratis(!) naar de WK en dus naar de Table Stars World mogen! Jeugdleden van tafeltennisverenigingen betalen op die dagen voor het WK ticket EUR 5,-. Wel even aanmelden voor deelname aan de Table Stars World:
www.formdesk.nl/nttb/jointhetable, kies Table Stars World. Op 13, 14 en 15 mei noemen we het spellencircuit in de breedtesporthal de FUNHAL waar alle leuke aspecten van tafeltennis aan bod komen. Ook hier bent u van harte welkom, samen met uw jeugd. Vergeet dus vooral de batjes niet!

Table Stars fotobord

Je kunt met je gezicht in het Table Stars fotobord tijdens de WK

Wat is er te doen in de Table Stars World?
De 6 onderdelen van Table Stars (1 mikken, 2 voetenwerk, 3 blanceren, 4 effect, 5 jongleren en 6 overspelen) dienen als uitgangspunt voor het cirquit. Maar de onderdelen worden voor dit maal uitgebreider gemaakt met allerlei leuke spelletjes. Denk bij voetenwerk aan een groot hinkelpad, bij balanceren aan skippyballen en bij overspelen aan Ipong tafels.

Het aanvullend programma bij de Table Stars World belooft een spektakel te worden met prijzen die er te winnen zijn, de NTTB snelheidsmeter, een springkussen, de WK mascotte die langskomt, lekkere popcorn, schminken, kleurplatenacties en nog veel meer!

De FUNHAL is meer gericht op tafeltennis en er zullen allerlei tafeltennis spelletjes te doen zijn. Ook kun je tegen de ballenrobot tafeltennissen of de computer proberen te verslaan op de Nintendo Wii en Xbox Ki-nect!

Clinics en demonstraties
Op alle genoemde dagen kan iedereen deelnemen aan clinics van Nederlands Kampioen Tafeltennis Martijn de Vries en anderen. Leer van hem hoe hij zo goed is geworden. Doe er je voordeel mee, maar geniet ook van zijn fenomenale balbeheersing.
De tijden van de clinics worden dagelijks gecommuniceerd, maar wie vooraan wil staan, komt gewoon naar hal 3 voor de Table Stars World.

Kortom: reden genoeg om met zoveel mogelijk mensen, kinderen en volwassenen, de WK beleving te vergroten. Het is nog maar een paar dagen...aarzel niet langer, schrijf je in of koop een kaartje; www.formdesk.nl/nttb/jointhetable