Ingezonden persbericht


Nijmegen, 16 april 2011

Scouts uit Nijmegen brengen op Moederdag ontbijt op bed

De scouts van Jan van Hoof uit Nijmegen zullen op Moederdag maximaal 500 moeders verrassen met een lekker ontbijtje. Het luxe ontbijt, dat acht euro kost, is ook dit jaar weer te bestellen. Ondanks de crisis hebben ze toch weer een nieuwe sponsor gevonden en zijn de sponsors van vorig jaar ook weer verbonden aan de actie.

Dankzij de medewerking van HealthSpa Ryokan uit Zutphen zijn er dit jaar 500 gratis dag entree kaarten voor de sauna in Zutphen beschikbaar. Nu is het luxe ontbijtpakket dus compleet inclusief een dagje sauna.

Schoenhandel Derks, gelegen aan de St. Jacobslaan, sponsort ook dit jaar weer de moederdagactie door de kosten van al het drukwerk op zich te nemen. Nog een ondernemer aan de St. Jacobslaan sponsort de actie al meerdere jaren. Flowers Insight levert ook dit jaar weer de rozen voor het pakket.

De broodjes komen van een inmiddels trouwe sponsor: Bakkerij het Kraayennest. De bakkerij uit Malden doet nu al weer voor het derde jaar mee.

Hans Wieleman, eigenaar van Coop Wieleman, steunt de moederdagactie vanaf het eerste uur. De supermarkt levert ook dit jaar weer al het zoete en hartige beleg. Tevens stoppen ze er een lekkere bonbon in!

Op 8 mei rijden er zo'n 15 auto's om de ontbijtjes op de juiste tijd bij de moeders af te leveren. Ze bezorgen tussen vier tijden: 07.00-08.30 voor de vroege vogels. 8.30-9.30 en 9.30-10.30 voor de mensen die toch nog een beetje willen uitslapen en 10.30-12.00 voor de echt uitslapers. Aangezien er een limiet is voor het aantal adressen per uur is het verstandig om op tijd te bestellen.

Het moederdagontbijt kost acht euro en wordt op Moederdag 8 mei bezorgd. Het ontbijt kan besteld worden op internet via www.scoutingjanvanhoof.nl of telefonisch. Telefonisch van 30 april t/m 4 mei van 19.00 tot 21.00 op 024-3557340.

Het is een goed gevuld ontbijt met o.a.: een croissant, verschillende broodjes, jus d'orange, hartig en zoet beleg, een gekookt ei, een rode roos met een persoonlijke boodschap van de afzender en nog veel meer!

-----------------------------------